Bozkır 2. sezon tüm bölümleri BluTV'de yayında! 3. sezon ne zaman geliyor?

Bozkır’ın başrollerinde Yiğit Özşener ve Furkan Andıç yer aldığı orijinal dizisi Bozkır yeni bölümleriyle BluTV'de yerini aldı. Peki Bozkır'ın 2. sezonunda neler oldu? Bozkır'ın oyuncu kadrosunda kimler var? Bozkır 3. sezon çekilecek mi? Bozkır 3. sezon ne zaman, nerede çekilecek? Bozkır 3. sezon ne zaman yayınlanacak? Bozkır'ın konusu ne? Yiğit Özşener kimdir? Furkan Andıç kimdir?

Volkan Usta
06 Ağustos 2023 - 17:12
Kültür Sanat

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin, polisiye severlerin favorisi olan orijinal dizisi ‘Bozkır’ yeni bölümleriyle ekrana gelmişti. Hikayesi ve görüntüleriyle izleyiciye etkileyici bir sezon sunan dizinin başrollerini Yiğit Özşener ve Furkan Andıç paylaşırken ikiliye başarılı oyuncular Cemre Baysel, Yüsra Geyik, Fatih Al, Cemal Toktaş ve Bülent Düzgünoğlu eşlik ediyor. Dizinin 3. sezonu içinde çalışmalar başladı!

23-03/09/dscf1743jpg-adli-dosyanin-kopyasi.jpg

Polisiye dizinin yoğun ilgi üzerine geçen yıl sonu ikinci sezonu çekildi. Bu kez Yiğit Özşener’e başrolde Furkan Andıç eşlik etmişti. Kulislerden gelen bilgilere göre şimdi de dizinin 3. sezonunun da çekilmesi planlanıyor.

23-03/09/dscf0350.jpg

Bozkır’ın 2. Sezonunda Neler Yaşandı?

Birlikte çalıştıkları dönemde, Payidar’ın Seyfi yüzünden vurulmasından ardından araları açık olan ikili, yıllardır çözülmemiş bir faili meçhul davasında yeniden beraber çalışmak zorunda kalır. Bütün şehir ortadan kaybolan yerel bir banka sahibini konuşurken ortaya dehşet verici bir katil çıkar. Hilal’in kimsenin duymasını istemediği sırrı Seyfi ile yankınlaşmalarına neden olur. Payidar, arabasına slogan yazan kişiyi ararken ilgi çekici bir arkadaşı bulur. Katil ise yeni avı için çoktan gezinmeye başlamıştır.

23-03/09/dscf3603.jpg

Seyfi ve Payidar, tarlada bulunan ceset, banka müdürünün ölümü ve faili meçhul cinayet arasında bir bağlantı olup olmadığını araştırırken; Hilal’e notlar gönderen sapık hız kesmemiştir. Yapımını ARC Film’in yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği soluksuz izlenecek dizinin senaryosunu Levent Cantek kaleme alırken yönetmenliğini Cantek ile Şahin Altuğ üstleniyor.

23-03/09/dscf7151.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin