Çağatay Ulusoy'lu ilk Türk Netflix dizisi Koruyucu ne zaman başlıyor?

Netflix'in ilk Türk dizisi olarak düşünülen Koruyucu'nun çekimlerine başlandı. Başrolünde Çağatay Ulusoy'un oynayacağı dizinin oyuncuları belli oldu. İzleyicilerin merakla beklediği dizi ne zaman başlıyor, detaylar haberimizde...

Nurşah
19 Mart 2018 - 18:18
İptal - Onay

Geçtiğimiz günlerde çekimlerine başlanan diziye dair pek çok yeni detay diziseverlerle paylaşıldı. Çağatay Ulusoy'un da dahil olduğu ilk Türk Netflix dizisinin ismi de Koruyucu olarak netlik kazandı.

18-03/19/koruyucu-turk-dizisi.jpg

Koruyucu dizisinin oyuncuları kimler? 

Netflix'in paylaştığı bilgiye göre kadroda pek çok genç oyuncu yer alıyor. Çağatay Ulusoy'un başrol oynayacağı dizide Okan Yalabık, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü ve Mehmet Kurtuluş yer alacak.

18-03/19/koruyucu-oyuncular.jpg

Koruyucu dizisinin konusu ne olacak?

İlk sezonunun 10 bölüm olarak çekilmesi planlanan dizinin ilk bölümünün senaryosu ise Narcos dizisinden de tanıdığımız Chris Brancato tarafından yazılmış. 

Dizide Hakan (Çağatay Ulusoy) isimli karakterin kendi halinde sıradan bir hayatı vardır. Üniversite öğrencisi olan Hakan, kendisine verilen koruyuculuk görevi ile bir anda ülkesini ve İstanbul'u korumak durumunda kalır. Kahraman olmaktan oldukça uzak olan bir genç olan Hakan, kendisine yüklenen bu görevi başarıyla yerine getirebilecek midir? Fantastik öğeler de barındıran dizi, ülkemizde merakla bekleniyor.

Koruyucu dizisi hangi kanalda yayınlanacak?

18-03/19/koruyucu-dizisi.jpg

Yayına girdiği tarihte ilk olarak Netflix üyeleri ile buluşacak olan dizinin sonrasında hangi televizyon kanalı tarafından alınacağı henüz belli değil. Fakat Show Tv ve Star Tv'nin bu konuda istekli olduğuna dair söylentiler bulunuyor.

Koruyucu dizisi ne zaman yayınlanacak?

18-03/19/cagatayulusoy-netflix.jpg

Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan dizinin ne zaman başlayacağına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Gelişmelerden en yakın zamanda sizleri haberdar edeceğiz.

güncelleme

Merakla beklenen dizi 14 Aralık 2018 Cuma günü ilk sezon bölümleri ile izleyici karşısında olacak!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin