Çağatay Ulusoy'lu "Kübra"nın 2. sezon çekimleri başladı! Dizi ne zaman yayınlanacak?

Çağatay Ulusoy'un, Afşin Kum'un eseri Kübra dizisinin 1. sezon çekimleri tamamlandı ve 2. sezon çekimlerine başlandı. Peki dizi ne zaman başlayacak? Çağatay Ulusoy'un yeni projesi nerede yayınlanacak? Çağatay Ulusoy'un projesi hangi platformda olacak? Çağatay Ulusoy hangi yapımla anlaştı? Çağatay Ulusoy'un Kübra projesinde hangi oyuncular var? Kübra dizisinin kadın başrolü kim oldu? Çağatay Ulusoy'un partneri hangi güzel isim oldu? Çağatay Ulusoy kimdir? Büşra Develi kimdir? Ahsen Eroğlu kimdir? Kübra dizisinin yayın tarihi ne? Kübra dizisi nerede çekiliyor?

Volkan Usta
05 Temmuz 2023 - 09:09
Kültür Sanat

Yağmur Taylan ve Durul Taylan imzası taşıyan ve başrolünde Çağatay Ulusoy’a yer veren, Netflix’in yeni dizisi Kübra’nın sete çıkmasının ardından ilk sezonun çekimleri bitirildikten kısa bir süre sonra 2. sezon çekimlerine başlandı.

Afşin Kum’un aynı isimli romanından uyarlanan dizinin senaryosunu Murat Uyurkulak, Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı kaleme aldığı merakla beklenen Kübra dizisinin çekimleri ilk sezon için sona erdi. 

23-03/30/fsd4ceowyae6saa-1680184894.jpg

KÜBRA DİZİSİNİN KADROSUNDA KİMLER VAR?

Mahallesinin sevilen, saygılı ve inançlı bir genci olarak bilinen Gökhan’ın, bir süredir parçası olduğu sanal arkadaşlık grubunda, Kübra adlı kullanıcıdan aldığı mesajlar ile hiç ummadığı bir yola girmesini anlatan hikayede başrol Çağatay Ulusoy’a Aslıhan Malbora, Nazan Kesal, Ahsen Eroğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi isimlerin yer aldığı güçlü bir oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Çağatay Ulusoy’un aile fertlerine Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan ve Ahsen Eroğlu hayat verecek. Mahalledeki sevgilisi Merve’yi Aslıhan Malbora’nın oynadığı dizide öte yandan Cihan Talay, Aytek Şayan da “Kübra”da Gökhan’ın arkadaşlarını oynayacak.

23-07/05/d221785a-f8fc-e711-80dc-a0369f7d1d8e.jpg

Diğer yandan 2. sezonunda ise Büşra Develi ekibe katılacağı söyleniyordu fakat güzel oyuncu projeden yakın zamanda ayrılmıştı. Develi yerine, son dönemde adından sıkça söz ettiren Deniz Işın, Afşin Kum’un aynı adlı eserinden uyarlanan "Kübra" dizisinin kadrosuna katıldı.

23-06/08/0x0-deniz-isin-kimdir-kac-yasinda-nereli-deniz-isin-hayati-dizileri-ve-filmleri-1676470062815.jpeg

KÜBRA'NIN KONUSU NE?

İstanbul'un arka sokaklarında yaşayan Gökhan, hayatının aşkıyla evlenmek için yaşamını yoluna koymaya çalışmaktadır. Gökhan’ın sıradan hayatı, parçası olduğu sanal arkadaşlık grubundan, Kübra isimli bir hesaptan gelmeye başlayan mesajlarla alt üst olur. Kübra, ona kimsenin bilmediği, beklenmedik olaylar hakkında birtakım bilgi ve uyarılar vermektedir. Bu mesajlaşma zamanla, Gökhan’ın seçilmiş kişi olduğuna inandığı bir yolculuğa dönüşür. Bu yolculukta Gökhan’ın destekçileri kadar düşmanları da olacaktır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin