Çöp Adam dizisi 1. Bölüm yayında! Çöp Adam 2. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Star'ın yeni dizisi Çöp Adam 1. bölümüyle ekrana geliyor. Peki Çöp Adam'ın 1. bölümünde neler yaşanacak? Çöp Adam'ın oyuncu kadrosunda kimler var? Çöp Adam'ın konusu ne? Çöp Adam nerede çekiliyor? Çöp Adam dizisi ne zamana yayınlanacak? Çöp Adam 1. Bölüm izle! Çöp Adam dizisi ilk bölüm izle! Çöp Adam dizisi 2. Bölüm fragmanı yayınlandı!

Volkan Usta
30 Kasım 2022 - 22:11
Kültür Sanat

OGM Pictures imzalı Star’ın yeni dizisi Çöp Adam 1. bölümüyle ekrana geldi. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrollerini paylaştığı dizinin yayınlanan tanıtımları sonrasında izleyicisi tarafından merakla beklenmeye başladı.

22-11/29/padam2jpg.jpg

Çöp Adam 1. Bölüm izle!

ÇÖP ADAM'IN KONUSU NE?

Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Melek Gençoğlu ve Su Ersöz tarafından kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Yağız Alp Akaydın bulunduğu Çöp Adam'da sıra dışı bir şekilde karşılaşan, tehlikeli bir oyunun içine hapsolan Tamer ve Peri’nin sırlarla dolu hikayesi anlatılacak.

Çöp Adam 1. Bölüm STAR TV Youtube izle!

22-11/29/padam4.jpg

Çöp Adam 1. bölüm full HD izle!

Çok küçük yaşta hayatla mücadele etmeye başlayan Tamer’i giriştiği ekmek kavgasından çok aile sorunları yormuş, Tamer bütün bu zor şartları oyun haline getirerek, içindeki çocuğu korumayı başarmıştır. Anne ve babası tarafından yetiştirme yurduna bırakılmış, kız kardeşi Meryem’le birlikte orada büyümüşlerdir.

22-11/29/padam1jpg.jpg

Tamer şimdi evli ve bir çocuk babasıdır.Tasarladığı bilgisayar oyunu büyük sükse uyandırınca Amerikalı dev bir şirket Tamer’in şirketine ortak olur.

22-11/29/padam8.jpg

Bir anda büyük servet sahibi olan Tamer, ilk iş olarak ailesini yeniden bir çatı altında toplamak üzere boğazda bir yalı alır. Yalıya yerleşen annesi Aysel ve babası Bülent’in keyiflerine diyecek yoktur ama geçen acı günlerin telafisi Tamer için çok zor olacaktır.

22-11/29/padam5.jpg

Tamer’in kurmaya çalıştığı dengeler, Peri’yle karşılaştığı anda alt üst olur. En yakınından aldığı darbenin şiddetiyle hayattan vazgeçme noktasına gelen Peri, bir anda kendini Tamer’in gizli dünyasında bulur.

22-11/29/padam10.jpg

30 Kasım Çöp Adam 1. bölüm izle!

ÇÖP ADAM'IN KADROSUNDA HANGİ OYUNCULAR VAR?

Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun başrollerinde yer aldığı Çöp Adam’da; Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak  gibi başarılı oyuncular rol alıyor.

Çöp Adam ilk bölümde neler oldu?

22-11/29/padam7.jpg

Çöp Adam reklamsız kesintisiz FULL HD izle!

Çöp Adam bu akşam Star’da...

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Çöp Adam 2. bölüm fragmanı izle! 7 Aralık Çöp Adam 2. bölüm izle! 

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin