Çukur sezon finali tarihi paylaşıldı! Dizi ne zaman sezon finali yapacak?

Ay Yapım imzası taşıyan ver her bölümü ile izleyici ekran başına kilitleyen Çukur dizisinin sezon finali tarihi belli oldu... Sezon finali ne zaman?

Nurşah
26 Mart 2019 - 11:19
Gündem

Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Dilan Çiçek Deniz ve Perihan Savaş gibi başarılı isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı ve her pazartesi akşamı büyük bir ilgiyle takip edilen Çukur dizisinin sezon finali tarihi belli oldu! Sevilen dizinin sezon finali ne zaman yayınlanacak?

19-03/22/ukur-sezon-finali.jpg

Çukur sezon finali ne zaman?

Ay Yapım imzalı dizi geçtiğimiz sezondan beri pazartesi akşamlarının ilgiyle ve heyecanla takip edilen yapımları arasında yer alıyor. Başarılı oyuncuları ve etkileyici konusu ile dikkatleri üzerine çeken dizide 2. sezonun son bölümlerine yaklaşıyoruz... Geçtiğimiz günlerde kız arkadaşı Bige Ünal ile objektiflere yakalanan Aras Bulut İynemli, başrolde yer aldığı dizi ile ilgili soruları yanıtladı ve ilgili ipuçları verdi.

19-03/22/ukur-2-sezon-finali.jpg

Çukur dün akşam 2. sezon 25. bölümü ile Show Tv ekranlarındaydı, Çeto'nun diziye veda ettiği bölüm dikkatleri üzerine çekti... Televizyongazetesi üzerinde yer alan habere göre ise, sevilen dizi ekrana gelecek olan 2. sezon 35. bölümü ile izleyicilerine veda edecek ve yeni sezon için kısa bir süreliğine ara verecek. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

19-03/26/ukur-sezon-finali-ne-zaman.jpg

Resmi Instagram hesabında sezon finaline geri sayım başladı!

25 Mart Pazartesi günü dizinin resmi Instagram hesabından paylaşılan gönderi de sezon finali haberlerini doğrular nitelikte idi... "Geri sayım başladı. Sezon finaline son 10 bölüm" açıklamalı gönderi, kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. Sevilen dizi heyecan dolu sezon finalinin ardından önümüzdeki sezon da izleyicisi ile olmaya devam edecek...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin