Damla Sönmez ve Caner Cindoruk'un Maviye Sürgün dizisinden ilk fragman yayınlandı!

Başrollerini ünlü oyuncu Damla Sönmez, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak'ın paylaştığı ve ilk önce Latin Amerika'da yayına çıkacak olan Maviye Sürgün dizisinin fragmanı yayınlandı! Maviye Sürgün dizisinin konusu ne? Maviye Sürgün dizisinin oyuncuları kim? Maviye Sürgün dizisi kaç bölüm? Maviye Sürgün dizisi ne zaman, nerede yayınlanacak?

Çekimleri Marmaris'in Selimiye kasabasında yapılan, başrollerini Damla Sönmez, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak'ın paylaştığı Maviye Sürgün dizisinin merakla beklenen ilk fragmanı önceki gün yayınlandı! Maviye Sürgün dizisi, gerek oyuncu kadrosu gerek konusu ile şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başardı!

23-01/27/1-1674817077.jpg

Maviye Sürgün dizisi özellikle Latin Amerika ülkelerinde Türk dizilerine gönül veren izleyiciler için planlandı. İlk olarak da Güney Amerika’daki ülkelerde yayınlanması beklenen Maviye Sürgün dizisinin daha sonra Türkiye’de gösterileceği öğrenildi.

23-01/27/adsiz-1674819020.jpg

Maviye Sürgün dizisinin oyuncuları kimler?

Dizide Ayda ve Deniz’in babasını “Hakan Salınmış”, Ayda’nın kız kardeşi Deniz’i “Gökşen Ateş”, Deniz’in kocası Kenan’ı Berkan Bulut, Ali’nin kızı Azra’yı “Mina Koyuncu”, Ali’nin oğlu Arda’yı “Yaman Arslan”, Arda’nın öğretmeni Lale’yi “Name Önal”, Ali’nin eski dostu Hasan’ı “Bülent Şakrak, Hasan’ın kız arkadaşı Zehra’yı “Ayça Erturan”, otel sahibi Serhat’ı “Ruhi Sarı”, Serhat’ın oğlu Aykut’u “Dinç Daymen”, Ozan’ın koruması Tuna’yı Sinan Sicimoğlu, Defne’nin arkadaşı Murat’ı Gürberk Polat, Azra’nın arkadaşı Elif’i Öykü Su Okur ve Aykut’un arkadaşı Efe’yi Efe Eroğlu canlandırıyor.

23-01/27/mavisurgun.jpg

Maviye Sürgün dizisinin konusu ne?

Telemundo Global Studios ve Inter Medya ortak yapımı olan dizide mesleğine ara vermek zorunda kalan su altı taarruz timinde görevli bir asker ile, ufak tefek dolandırıcılıklar yapan bir kızın hikayesi anlatılacak.

23-01/27/surgun2.jpg

Maviye Sürgün dizisi kaç bölüm? Ne zaman ve nerede yayınlanacak?

Senaristliğini Murat Dişli'nin yaptığı dizinin yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun oturuyor. Maviye Sürgün dizisinin 26 bölüm olarak çekilmesi planlanırken, dizinin Güney Amerikan'nın Telemundo kanalında yayınlanması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin