Demet Özdemir'den milyonluk yatırım açıklaması!

Son zamanlarda Yunanistan'da sık sık tatil yapan ünlü oyuncu Demet Özdemir, çıkan iddialara yöre Yunanistan'dan ev aldı! Demet Özdemir neden Yunanistan'dan ev aldı? Yunanistan'a mı taşınacak? Demet Özdemir kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Pınar Alçiçek
15 Haziran 2023 - 09:05
Magazin

Başrolünde yer aldığı Adım Farah dizisinin sezon finali yapmasının ardından kız arkadaşlarıyla tatile çıkan Demet Özdemir'in, Yunan Adaları'nda yatırım yapmak için ev aldığı ileri sürülmüştü. Özdemir'den ilk açıklama geldi!

İLGİLİ İÇERİK

23-06/09/24bursa2-2.jpg

Son olarak bir reklam filminde yer alan Demet Özdemir, yaptığı birikimi Yunan Adaları'ndan 1 milyon euroya yani 25 milyon TL'ye ev alarak değerlendirdiği söylenmişti. Ayrıca ünlü oyuncunun, Yünanistan'dan vatandaşlık almaya hazırlandığı da çıkan iddialar arasındaydı.

23-06/09/62456e75214ed8135040860e.jpg

"ÇOK ÖNCEDEN ALDIM!"

Bu iddialara cevap veren güzel oyuncu: "Onu çok önce almıştım zaten. Onun dışındaki detaylar her yerde farklı yazılıyor zaten. O tamamen bana kalsın. Bu haber doğru. Bir ev aldım. Ama daha tam anlamı ile bitmedi", "Tatilim devam edecek. Atina’ya da gideceğim, başka yerlere de gideceğim. Zaten fotoğraf paylaşımlarımdan anlarsınız" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin