Diriliş'in Halime'si Esra Bilgiç'in yeni dizisi Bir Umut Yeter!

Diriliş Ertuğrul dizisinin sevilen karakteri Halime'yi canlandıran Esra Bilgiç yeni dizisi ile çok yakında izleyici karşısında olacak!

Nurşah
20 Temmuz 2018 - 11:22
Magazin

Başrolde Engin Altan Düzyatan ile birlikte rol aldığı Diriliş Ertuğrul dizisinden bu sezon hiç beklenmedik bir şekilde ayrılan Esra Bilgiç yeni dizisi Bir Umut Yeter ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor! İşte detaylar!

18-07/20/esra-bilgic-yeni-dizi.jpg

Esra Bilgiç Bir Umut Yeter dizisi ile anlaştı!

Diriliş Ertuğrul'da canlandırdığı Halime karakterinin Şehzade Osman'ı doğurduğu sırada hayatını kaybetmesi ile diziden hiç beklenmedik bir şekilde ayrılan başarılı oyuncu Esra Bilgiç ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. MF Yapım'ın yapımcılığını üstleneceği Bir Umut Yeter dizisinin başrolünde ise Tolgahan Sayışman yer alıyor...

Dizide, malulen emekli olan Yüzbaşı Yılmaz Karabey'in bir sahil kasabasına yerleşmesi ile başından geçenler anlatılacak... Senaryosunu usta isim Melis Civelek'in yazdığı Bir Umut Yeter dizisinin yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan yer alacak. Dizi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin