Ebru Şahin ve Akın Akınözü Cannes'da büyük ilgi çekti!

Ekranların sevilen ikilisi Cannes'da da beraberdi.

Merve Mutlu
14 Ekim 2019 - 10:50
Yeni Bölüm

Bu sayfa inceleme aşamasındadır. Sitede listelenmediği gibi arama motorları tarafından da indexlenmez.

Ekranların sevilen dizisinde rol alan ve partnerlikleri ile en uyumlu dizi çiftleri arasında gösterilen Akın Akınözü ve Ebru Şahin, Cannes'da da dikkatleri üzerine çekti. 

19-10/15/hercai.png

Fransa’nın Cannes şehrinde başlayan MIPCOM Fuarı, birbirinden başarılı Türkiye dizileri ve oyuncularını ağırladı. Fuarda sergilenen dizilerden birinde başrolleri canlandıran ikili de oradaydı. Hem güzelliği hem de oyunculuğu ile dikkat çeken Şahin, kıyafeti ve güzelliği ile Cannes'da da insanları büyüledi. 

Akın Akınözü kimdir?

19-10/15/akin-akinozu.jpg

TED Ankara Koleji- Matematik Fen Bölümü, Santa Monica College, Los Angeles – General Studies, UC- Berkeley – Applied Math okul eğitimlerinin ardından oyunculuk alanında birçok eğitim almıştır. 1,80 boyunda ve 1990 doğumludur. İyi derecede ingilizce bilen Akınözü, “Azrail” isimli kısa filmde ve pek çok dizi projesinde de rol almıştır.

Ebru Şahin kimdir?

19-10/15/ebru-iahi.jpg

18 Mayıs 1994 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. 170 boyundadır. Atölye Craft Kamera Önü Oyunculuk bünyesinde oyunculuk eğitimleri alan güzel oyuncu günümüze dek pek çok reklam ve dizi projesi ile izleyici karşısına çıkmıştır. Savaşçı, Yasak Elma ve İstanbullu Gelin kamera karşısına geçtiği diziler arasında yer almaktadır. Babam ve Kan Parası filmlerinde de izleyicinin beğenisini kazanmıştır...

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin