EDHO ne zaman sezon finali yapacak? EDHO'nun yeni sezonu olacak mı?..

Atv ekranlarının sevilen dizisi EDHO'nun yeni sezonda olup olmayacağı sorusu yanıt buldu! İşte detaylar..

Merve Mutlu
11 Mart 2019 - 11:33
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Ozan Akbaba, Turgay Tanülkü gibi isimlerin yer aldığı ve atv ekranlarının sevilen dizisi olan EDHO'nun yönetmeni Onur Tan, dizi hakkında önemli açıklamalar yaptı. 

19-03/11/edho-1.png

Yönetmen Onur Tan, Ceyda Zengin ve Duygu Durukan'ın ortaklığında kurulan Objektive House'da verdiği workshoplarla adından son dönemde oldukça bahsettiren bir yönetmen oldu. 4 sezondur devam eden EDHO'nun da yönetmenliğini yapan Tan, "EDHO yeni sezonda devam edecek mi?" , "EDHO sezon finali ne zaman?" gibi soruları, Medyatava için cevapladı. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda devam edecek mi?

19-03/11/edho.png

Atv ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi EDHO'nun yeni sezon müjdesini veren ünlü yönetmen Onur Tan, "Tabii ki, uzun bir müddet daha devam edecek. Dizide her şey başladığı gibi devam edecek." dedi. 

EDHO'nun sezon finali tarihi ne zaman?

Onur Tan, EDHO'nun ne zaman sezon finali yapacağı sorusuna da, "Bütün diziler gibi biz de mayıs ayının son haftası ya da haziran ayının ilk haftası, ona kanal karar verecek, sezon arası vereceğiz. Yoğun çalışan bir ekibiz. Tatil sonrası eylülde tekrar işbaşı yapacağız." cevabını verdi. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin