Finali beklenen Sıfırıncı Gün'den şok gelişme! O isim oyuncu kadrosuna dahil oldu

TV8'in, başrollerinde Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Yiğit Özşener ve Berk Cankat gibi isimlerin yer aldığı dizisi Sıfırıncı Gün'ün oyuncu kadrosuna bir isim daha katıldı. Peki Sıfırıncı Gün'e katılan isim kim? Sıfırıncı Gün'ün günü mü değişti? Sıfırıncı Gün reyting kurbanı mı oluyor? Sıfırıncı Gün hangi gün yayınlanacak? Sıfırıncı Gün final mi yapacak? Sıfırıncı Gün'ün yeni adı ne? Sıfırıncı Gün ismi mi değişiyor? Sıfırıncı Gün konusu ne? Sıfırıncı Gün dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Usta
31 Ocak 2023 - 11:47
Kültür Sanat

TV8'in sezona iddialı bir giriş yapan Sıfırıncı Gün dizisinde şok eden bir isim dahil oldu. İşte detaylar!

Çarşamba günleri ekrana gelen Sıfırıncı Gün dizisine Sema Şimşek dahil oldu. Şimşek dizide “Derya” rolüne hayat verecek ve Ejder’in eşi olarak seyirci karşısına çıkacak.

23-01/17/sg2.jpg

TV8’in başrollerinde Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Yiğit Özşener ve Berk Cankat gibi isimlerin yer aldığı 'Sıfırıncı Gün' dizisi, 5. bölümden sonra yayın hayatını 'Birinci Gün' adıyla devam edecek.

23-01/23/4a2a0f8f-7613-4633-85f6-0b9b78ce2dae-1674481204.jpg

Sıfırıncı Gün yeni bölümüyle 3 Şubat Cuma günü ekrana gelecek.

Ayrıca TV8 ekranlarında bundan sonra her Cuma izleyici ile buluşacak olan “Sıfırıncı Gün” dizisine yeni bir soluk geliyor. Suskunlar” ve “Ramo” dizilerinin ünlü yönetmeni Çağatay Tosun, “Birinci Gün”e dahil oluyor. Sıfırıncı Gün” yeni bölümüyle, yeni gününde, yeni adıyla ve yeni yönetmeniyle izleyenleri ekrana kilitleyecek.

Sıfırıncı Gün" aksiyon ve macera dolu yeni bölümüyle Cuma akşamı TV8’de.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin