Gülse Birsel'in yeni filmi Yılbaşı Gecesi 30 Aralık'ta Disney+’ta!

Gülse Birsel'in Disney+'ta yayınlanacak filmi Yılbaşı Gecesi'nin tanıtımı yayınlandı. Peki Yılbaşı Gecesi filmi ne zaman yayınlanacak? Yılbaşı Gecesi filminin oyuncuları kim? Yılbaşı Gecesi filminin konusu ne? Gülse Birsel kimdir?

Volkan Usta
30 Kasım 2022 - 10:17
Kültür Sanat

Disney Plus'ta yayınlanacak Gülse Birsel imzalı ‘Yılbaşı Gecesi’ filmi içi artık geri sayım başladı. Geçtiğimiz günlerde tanıtımı yayınlanan filmin yıldızlarla dolu afişi de görücüye çıktı.

22-11/30/fiyyl6txkaal4kk-1669800347.jpg

Filmin konusu nedir?

Yılbaşı Gecesi filminin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Gülse Birsel’in hem yazıp hem de oynadığı ‘Yılbaşı Gecesi’nin yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan oturuyor. Komedi türündeki filmin oyuncu kadrosunda Gülse Birsel’e Ezgi Mola, Cengiz Bozkurt, Fatih Artman, İrem Sak, Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin, Alina Boz ve Ayta Sözeri eşlik ediyor.

22-09/30/fdu4ai7xkamid3w.jpg

Film, pandemide yılbaşı gecesi bir sitede yaşanan olayları anlatıyor.

“Pandeminin son zamanlarına yaklaştığını ümit eden ve uzun bir zaman sonra tüm sevdikleriyle bir arada yılbaşı gecesinde buluşmaya hazırlanan Didem’in yılbaşı sabahında gelen haberle olaylar hiç ummadığı gibi gitmeye başlar. Pandemi ile birlikte sokağa çıkma yasağının son anda gelmesi Didem’in tüm hayallerinin yıkılmasına sebep olur.

22-09/30/fdu4bjpxwaa62pb.jpg

Ozan ise, eşinin özenle hazırladığı gecenin boşa gitmemesi adına çareyi sitedeki komşularını tek tek gezerek partiye çağırmakta bulur.

22-09/30/fd5btlexgaeknog.jpg

Birbiriyle asla bir araya gelmemesi gereken insanların çağırıldığı bu komşu partisinin neye yol açacağı ve nasıl bir gece geçirecekleri ise büyük bir merak konusudur.”

22-09/30/fd5boo2waam_sp0.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin