Gündoğdu Bey karakterini canlandıran Kaan Taşaner Diriliş'e geri mi dönüyor?

Diriliş Ertuğrul'da Gündoğdu Bey karakterini canlandıran sevilen oyuncu Kaan Taşaner diziye geri mi dönecek? İşte ünlü ismin açıklaması!

Nurşah
27 Şubat 2019 - 18:09
Yeni Bölüm

Ekranların sevilen oyuncusu Kaan Taşaner geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde kameralara yakalandı. TRT 1 ekranlarının her çarşamba günü izlenme rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'da Gündoğdu Bey karakterini canlandıran Taşaner, kendisine dizi ile ilgili yöneltilen soruları yanıtladı...

19-02/27/gundogdu-bey-karakterini-canlandiran-kaan-tasaner-dirilise-geri-mi-donuyor-1551279584.jpg

Gündoğdu Bey Diriliş Ertuğrul'a geri mi dönecek?

Gündoğdu Bey'in eşi Selcan Hatun karakterini canlandıran Didem Balçın geçtiğimiz bölümlerde beklenmedik bir şekilde diziye dönüş yapmıştı. Bu gelişmenin ardından izleyicilerin gözü Ertuğrul'un ağabeyi Gündoğdu Bey karakterini canlandıran Kaan Taşaner'e çevrilmiş fakat oyuncudan herhangi bir açıklama gelmemişti.

Milliyet'te yer alan habere göre ise önceki gün gazetecilerle konuşan Kaan Taşaner Diriliş Ertuğrul dizisi ile ilgili hayranlarını heyecanlandıracak çeşitli açıklamalarda bulundu:

Bildiğiniz gibi 'Diriliş Ertuğrul' dizisinden ayrılmıştım, tekrar dönüş yapabilirim. Şu an net bir şey yok, görüşmeler devam ediyor, bakalım bekleyip göreceğiz...

19-02/13/kaan-tasaner-kimdir-dirilis.jpg

Kaan Taşaner kimdir?

Konya S.Ü.Konservatuarı Tiyatro Anasanat Dalı mezunu olan Kaan Taşaner, oyunculuğa ilk adımını, Karanlıkta İlk Işık Kubilay adlı tiyatro oyunuyla atmış, ardından 2004 yılına kadar çeşitli oyunlarda sahne almıştır. Televizyondaki ilk rölünü ise Büyük Buluşma adlı televizyon dizisinde canlandıran Taşener, takip eden yıllarda televizyon ve tiyatroya birlikte devam etmiştir.

2010 yılında Kanal D'de başlayan Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı dizide, Erdoğan Yaşaran rolünü kabul eden oyuncu, bu dizi ile adını ilk kez sürekli bir projede duyurmuş ve dikkatleri üzerine çekmiştir. 2012 yılında Kanal D sitesinde yapılan bir ankette 2. En İyi Erkek Oyuncu seçilmiştir. Kuzey Güney, Diriliş Ertuğrul, Şahin Tepesi sevilen oyuncunun rol aldığı projeler arasında yer almaktadır...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin