Kadın dizisinin Sarp'ı Caner Cindoruk ve sevgilisi Selin Şekerci ayrıldı mı!

Kadın dizisinde Sarp karakterini canlandıran Caner Cindoruk ve Selin Şekerci yine mi ayrıldı? Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
19 Şubat 2019 - 09:29
Magazin

Yıldızı Melekler Korusun dizisinde parlayan, Kaçak Gelinler dizisinde zirveyi gören ve son olarak Kızım dizisinde izlediğimiz Selin Şekerci ve Kadın adlı dizide Sarp karakterini canlandıran Caner Cindoruk ilişkilerine son noktayı koydukları iddia ediliyordu.

19-02/19/caner.Jpeg

Çiftin uzun süreli ilişkisi, daha önce bir kez bitmiş ancak ikili ilişkilerine ikinci bir şans vermişti. Milliyet'te çıkan habere göre: kıskançlık yüzünden tartışan ikili, ikinci şansı verdikleri ilişkilerini sonlandırdıkları konuşuluyor. Ünlü çiftin ayrılığının ardından ilk işlerinin de sosyal medyalarında yer alan birlikte oldukları fotoğrafları kaldırmak olduğu da öne sürülenler arasında.  

Uzun bir süredir birlikte olan ve evlenmeleri beklenen çift, sevenlerini şaşırtarak yollarını ayırdıkları yönündeki haberlerle gündeme geldiler. Ancak Selin Şekerci, ayrılıklarına ilişkin iddialar için açıklama yaptı: “Sürekli bizi ayırıyorlar, barıştırıyorlar öyle bir şey yok. Ben hiç sesimi çıkartmıyorum haberler karşısında bizi bir ayırıyorlar bir barıştırıyorlar ama bizim ilişkimiz devam ediyor çok mutluyuz” diyen Şekerci, Caner Cindoruk ile ayrıldıkları haberlerini de yalanlamış oldu. 

Selin Şekerci kimdir?

19-02/19/sl.png

1 Haziran 1989 doğumlu olan güzel oyuncunun babası Arap, annesi ise Azeri asıllıdır. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okudu. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda yer aldı. İzmir'de özel tiyatrolarda ve çocuk oyunlarında oynadı. Daha sonra İstanbul'a geldi ve dizilerde, reklamlarda oynamaya başladı. 1999 yılında Yılan Hikayesi adlı dizi ile televizyon hayatına başlayan Şekerci, Sessiz Gece, Doktorlar, Köprü, Gülpare, Kınalı Kuzular, Ah Polis Olsam Azap Yolu, Annem, Melekler Korusun, Karamel, Limon Ağacı, Behzat Ç., Leyla ile Mecnun, Başrolde Aşk, Kaçak Gelinler, Çoban Yıldızı ve Kızım gibi sayısız dizide rol aldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin