Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'lı "Gün Işığım"ın çekimleri ne zaman başlıyor? Dizi ne zaman yayınlanacak?

Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan Ay Yapım'ın o projesiyle ekranlara geri dönüyor! Kerem Bürsin'in partneri kim? Kerem Bürsin kimdir? Hafsanur Sancaktutan, Kerem Bürsin'in partneri mi olacak? Hangi dizide birlikte yer alacaklar? Dizinin yönetmeni kim olacak? Dizinin çekimleri nerede yapılacak? Dizinin çekimler ne zaman başlıyor? Kerem Bürsin kimdir? Hafsanur Sancaktutan kimdir?

35 yaşındaki yetenekli oyuncu Kerem Bürsin, geçtiğimiz yıl sonu Ay Yapım’la yeni proje için el sıkışmıştı. Bürsin'in partnerinin Hafsanur Sancaktutan olacağının öğrenilmesiyle kod adı “Gün Işığım” olan dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı soru işareti oldu.

İLGİLİ İÇERİK

23-04/28/64300ed4e4bfdd11706adbab.jpg

Bürsin ve Sancaktutan Ay Yapım için çekeceği dizinin haziranın ilk haftası sete çıkılması, temmuz ortasında da ilk bölümün yayınlanması planlanıyor. Ali Bilgin'in yönetmen koltuğunda oturacağı dizinin kanal görüşmelerinin de sürdüğü öğrenildi.

İLGİLİ İÇERİK

23-04/28/ertgh.jpg

Senaryosunu Kübra Sülün‘ün yazdığı dizide; Alaca Holding‘in veliahtı olan Oğuz’a babası bir vasiyet bırakır ve kendisinin ardından işlerin başına geçmesini, ikinci eşinden olan çocuklarına da göz kulak olmasını ister. Ancak vasiyeti yerine getirmeye hiç gönlü olmayan Oğuz’un yolu kardeşleriyle beraber dolandırıcılık yapan Leyla’yla kesişir. Leyla’nın yanlış anlaşılmalar sonucu eve bakıcı olarak geldiği sanılır. Merakla beklenen “Gün Işığım” dizisinin Kanal D ekranlarında yayınlanacağı öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin