Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema’sı Ceren Karakoç kimdir?

Show TV’de ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema'sı Ceren Karakoç oynadığı rol ile adından oldukça söz ettiriyor! Kızılcık Şerbeti dizisi konusu nedir? Kızılcık Şerbeti dizisi Ceren Karakoç kimdir? Ceren Yalazoğlu Karakoç kaç yaşında? Kızılcık Şerbeti 20. bölümde neler yaşandı? Kızılcık Şerbeti 21. bölüm ne zaman yayınlanacak? Ceren Karakoç nereli?

Volkan Usta
25 Mart 2023 - 08:50
Kültür Sanat

Show TV’nin yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı “Kızılcık Şerbeti” senaryosu kadar oyuncuları kadrosuyla da adından söz ettiriyor.

Gold Film imzalı Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncularını sizler için hazırladık!

Peki Kızılcık Şerbeti dizisinin Nursema’sı Ceren Karakoç kimdir? Nursema karakterini yakından tanıyalım!

Nursema Abdullah’ın kızı Fatih’in de ablasıdır. Öfkesini pek kontrol edemeyen başı kapalı bir kızdır. Kapalı olması nedeniyle onu yargılayan herkese derin bir nefret duyar.

İLGİLİ İÇERİK

22-11/17/a788471ea0b82ce2ec612646ee4ec6cc_840.jpg

Ceren Karakoç kimdir? Ceren Yalazoğlu Karakoç kaç yaşında?

Tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu. 167 cm boyundadır. 17 Şubat 1992, Ankara doğumlu. Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü mezunu. 2013 yılında Çanakkale’de Okan Karakoç ile evlenmiştir.

Ceren Yalazoğlu, tiyatro çalışmaları yanı sıra 2011 yılından itibaren Beni Affet, Maria ile Mustafa, Akıncı, Kızılcık Şerbeti gibi çeşitli film ve dizilerde rol aldı. Yeni projelerde yer almayı sürdürmektedir.

Rol Aldığı Yapımlar:

Kızılcık Şerbeti (Nursema, TV Dizisi 2022)

Akıncı (TV Dizisi 2021)

Maria ile Mustafa (Çiçek, TV Dizisi 2020)

Beni Affet (Kader Kayacan, TV Dizisi 2011-2018)

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin