Yüz Yıllık Mucize dizisinin oyuncu kadrosu tamamlandı! Hangi usta oyuncu diziye katıldı?

OGM Pictures'ın Star'da yayınlanacak yeni projesi Yüz Yıllık Mucize dizisinin oyuncu kadrosuna sürpriz bir isim daha katıldı! Başrollerinde Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in yer aldığı Yüz Yıllık Mucize dizisine, Necip Memili katıldı.Yüz Yıllık Mucize dizisi ne zaman başlayacak? Yüz Yıllık Mucize dizisinin konusu ne? Yüz Yıllık Mucize dizisinin oyunu kadrosunda kimler var? Yüz Yıllık Mucize nerede çekiliyor? Birkan Sokullu kimdir? Ebru Şahin kimdir? Necip Memili kimdir? Laçin Ceylan kimdir?

Star'ın yakında ekrana gelmesi planlanan ve başrollerinde Birkan Sokullu ile Ebru Şahin'in yer alacağı Yüz Yıllık Mucize dizisinin oyuncu kadrosu yavaş yavaş şekilleniyor. İşte detaylar!

Oyuncu kadrosu giderek netleşen Yüz Yıllık Mucize dizisinden, son olarak Darmaduman dizisiyle adından söz ettiren usta oyuncu Necip Memili'ye teklif gitmişti! Birsen Altuntaş'ın haberine göre; teklifin ardından, görüşmeler olumlu sonuçlandı ve Necip Memili ile anlaşma sağlandı. Necip Memili, Birkan Sokullu’nun arkadaşına hayat verecek. Ayrıca Tozluyaka dizisinin sevilen oyuncusu Ecem Çalhan'la 'Miray' ismini canlandırması için el sıkışıldı.

23-01/09/nnn.jpg

OGM Pictures’ın Star için çekekeceği Yüz Yıllık Mucize dizisinin çekimleri 20 Ocak’tan sonra başlayacak. Hilal Saral’ın yönetmen koltuğuna oturacağı diziyi Nuran Evren Şit yazıyor.

23-01/16/matmazel_zerrin_tekindorun_hic_buyumeyen_oglu_sasirtti_anne_ogul_resmen_yaslanmiyor_1666340994_7038.jpg

Etkileyici bir hikâyenin anlatıldığı dizinin kadrosu da netleşti. Hümeyra (Neriman), Birkan Sokullu (Kemal), Ebru Şahin (Hayat), Necip Memili (Turgut), Gözde Seda Altuner (Aysel) ve Ecem Çalhan’ın “Miray” rol alacağı diziye çok değerli bir oyuncu daha katıldı. Zerrin Tekindor 'Yüz Yıllık Mucize'de “Muhterem” rolünü canlandıracak.

Son olarak usta oyuncu Laçin Ceylan ile el sıkışan projede Ceylan, Cem’in (Yalçın Hafızoğlu) annesine hayat verecek.

23-02/01/lacin-ceylan.jpg

Yüz Yıllık Mucize dizisinin konusu ne?

Dizide aslında 117 yaşında olan ama hep 30 yaşında görünen laboratuvarda araştırmalar yapan Doğan adlı karakterin etkileyici hikâyesi anlatılacak. Doğan laboratuvarda çeşitli araştırmalar yapmaktadır. Birbirinden farklı araştırmalara yapan Doğan laboratuvar tecrübesiyle dikkat çekecek.

İLGİLİ İÇERİK
 

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin