Maviye Sürgün dizisine şok oyuncu konuk olacak! Dizi ne zaman başlayacak?

O3 Medya’nın Güney Amerika için çekeceği “Maviye Sürgün” dizisine o ünlü oyuncu konuk olacak! Maviye Sürgün dizisinin oyuncuları kimler? Başrollerinde hangi oyuncular var? Maviye Sürgün dizisinin konusu ne? Gökçe Eyüboğlu kimdir? Caner Cindoruk kimdir? Damla Sönmez kimdir? Maviye Sürgün hangi platformda yayınlanıyor? Çekimleri nerede yapılıyor?

Çekimleri devam eden "Maviye Sürgün" dizisi, avukat rolünü canlandırması için Gökçe Eyüboğlu ile el sıkıştı. Eyüboğlu, dizide konuk oyuncu olarak yer alacak.

23-02/27/gokce-eyuboglu-dizileri-filmleri.jpg

MAVİYE SÜRGÜN NEREDE ÇEKİLİYOR? BAŞROLLERİ KİMLER?

Yönetmen koltuğunda Nezaket Coşkun'un oturduğu, senaryosunu Murat Dişli'nin yazdığı Maviye Sürgün dizisi Marmariste çekiliyor. O3 Medya’nın Güney Amerika için çektiği  Maviye Sürgün dizisinde Damla Sönmez, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak başlıca rolleri paylaşıyor. 

Önce Güney Amerika’da daha sonra da Türkiye’de yayınlanacak O3 Medya'nın Maviye Sürgün dizisinin toplamda 26 bölüm çekilmesi planlanıyor.

Maviye Sürgün dizisi oyuncuları kimler?

22-10/13/caner_cindoruk.jpg

Caner Cindoruk (Oğuz) kimdir?

Maviye Sürgün oyuncuları arasında yer alacak olan son olarak Kadın ve Sadakatsiz dizilerinde yer alan Caner Cindoruk 1980 yılında Adana'da dünyaya gelmiştir. Çukurova Üniversitesinde işletme mezunu olan Caner Cindoruk’ın özellikle Hanımın Çiftliği, Muhteşem Yüzyıl: Kösem ve Aramızda Kalsın dizileri ile çok sevilmiştir. 185 cm boyunda ve 74 kilo ağırlığında olan Caner Cindoruk 42 yaşındadır. Son dönemde ismi Cansu Dere ile birlikte anılan Caner Cindoruk’un açıklanan bir sevgilisi yoktur; ayrıca resmi bir evlilik yapmamıştır.

Maviye Sürgün dizisinde işinde oldukça başarılı olan bir Sat komandosunu oynayacak olan Caner Cindoruk Oğuz karakterini canlandıracak. Eşi Ayda'yı kaybeden Oğuz mesleğindeki bazı çıkmaz olayların sonucunda çocuklarıyla Marmaris’e taşınır. Oğuz denizde vakit geçirirken Defne'yi kurtarır. Defne Kıbrıs’ta otelde eğlence müdürü olarak görev almaktadır. Defnenin hayatı Oğuz'u etkiler ve tüm düzenini yıkar. 

22-10/13/0x0-1627652072836.jpg

Damla Sönmez (Defne) kimdir?

Damla Sönmez, Maviye Sürgün oyuncu kadrosunda kadın başrol oyuncusu olarak yer alacak ve dizide Caner Cindoruk ile partner olacak. Son olarak final yapan Aziz dizisinde yer alan Damla Sönmez 1987 İstanbul doğumludur ve 35 yaşındadır. Mimar Sinan Üniversitesinde keman eğitimi alan Damla Sönmez, Emret Komutanım dizisi ile tanınmaya başlamış daha sonra Güllerin Savaşı dizisi ile yıldız olmuştur. Çukur, ve Masum Değiliz başrolde yer aldığı dizilerdendir.

Maviye Sürgün dizisinin ana karakterlerinden biri de Defne'dir. Defne Kıbrıs’da işletilen bir otelin eğlence işlerinden sorumlu müdür konumunda yer almaktadır. Bir gün denizde başı dertteyken karşısına oğuz gelir ve hayatını kurtarır. Oğuz'la Defne çok iyi anlaşacaklardır. Ancak Defne'nin peşinde ise takıntılı karakter Kürşat vardır. Kürşat karanlıkların adamı olarak adlandırılmaktadır.

22-10/13/img-4417.jpg

Serkan Altunorak (Kürşat) kimdir?

Son olarak Netflix’in Zeytin Ağacı dizisinde yer alan Serkan Altunorak 24 Aralık 1976 Ankara doğumludur ve 46 yaşının içindedir. Hacettepe Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunu olan Serkan Altınorak Muhteşem Yüzyıl, Evli ve Öfkeli ve Cesur ve Güzel gibi dizilerde yer almıştır. Serkan Altınorak 1.77 boyunda ve 73 kg ağırlığındadır. Bir dönem Tuba Büyüküstün ile sevgili olan Serkan Altınorak bekardır.

22-10/13/3214451_414x414.jpg

Ruhi Sarı (Şükrü) kimdir?

Ruhi Sarı 18 Mayıs 1972 Trabzon doğumludur ve 50 yaşının içindedir. Selçuk Üniversitesinde tiyatro eğitimi alan Ruhi Sarı son dönemde Kusursuz Kiracı, Kulüp, Âkif ve Gönül Dapğı dizilerinde yer almıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin