Kurtlar Vadisi Kaos dizisi nerede yayınlanacak? Necati Şaşmaz duyurdu!

Efsane dizi Kurtlar Vadisi'nin Polat'ı Necati Şaşmaz yıllar sonra Kurtlar Vadisi severlere müjdeyi verdi. Peki Kurtlar Vadisi yeniden mi başlıyor? Kurtlar Vadisi nerede yayınlanacak? Kurtlar Vadisi ne zaman ekrana gelecek? Kurtlar Vadisi hangi kanalda yayınlanacak? Kurtlar Vadisi dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Kurtlar Vadisi'nin konusu ne? Necati Şaşmaz kimdir?

Volkan Usta
23 Ocak 2023 - 17:31
Kültür Sanat

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi'nin başrolü Necati Şaşmaz, TRT Müzik’te usta sanatçı Mazhar Alanson’un sunduğu programa konuk oldu ve bomba gibi açıklamalarda bulundu. Şaşmaz, milyonların beklediği müjdeli haberi de burada verdi. İşte detaylar!

22-11/15/0x0-kurtlar-vadisi-yeniden-basliyor-necati-sasmaz-acikladi-iste-tarih-1668456635880.jpg

Yeni yılda 'Kurtlar Vadisi' dizisi için çalışmalara başlayacaklarını açıklayan Şaşmaz, "Şu anda hazırlık aşamasındayız. Sanırım başlamak için ocak ayını görürüz." dedi.

22-11/15/kurtlar-vadisi-ne-zaman-baslayacak-necati-sasmazdan-aciklama.jpg

Ayrıca Şaşmaz, "397 bölüm oynadım, ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli ancak çok yorucu bir işti. Bir ara verelim diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi. Nasipse olacak." açıklamalarında bulundu.

Bu açıklamanın ardından “Kurtlar Vadisi” dizisinin Disney Plus tarafından satın alındığı haberi sosyal medyayı sallasa da bu iddianın asılsız olduğu öğrenildi. 

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin