Nöbet dizisi nerede çekiliyor?

Necati Şaşmaz'ın merakla beklenen yeni dizisi Nöbet nerede çekiliyor? Dizi hakkında merak edilenler haberimizde!

Nurşah
03 Mart 2019 - 19:00
Gündem

Kurtlar Vadisi'nin fenomen ismi Necati Şaşmaz'in yeni dizisi yayın hayatına başlıyor... 3 Mart Pazar akşamı ilk bölümü ile izleyici karşısındaki ilk sınavını verecek olan Nöbet nerede çekiliyor?

Nöbet nerede çekiliyor?

Necati Şaşmaz hayranlarını büyük bir heyecana sürükleyen dizi en sonunda meraklı bekleyişteki izleyicisi ile buluşacak. Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar ve Deniz Bolışık gibi sevilen isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin çekim yeri de izleyiciler tarafından merak ediliyor...

18-11/14/nobet-724-nerede-cekiliyor.jpg

Etkileyici konusu ile dikkatleri üzerine çekecek olan dizi için Antalya'da plato kuruldu. Yöre halkından da büyük bir ilgi gören Nöbet dizisinin kasabası için için onlarca kişi emek gösterdi.

Dizide karakol olarak kullanılacak binalar ve eski yapılar için gece gündüz hummalı çalışmalar gerçekleştirildi. Binaların içerisinde 100 kişilik yatakhane, eğitim alanları ve yemekhaneler yapıldı. Çekimler için de çeşitli askeri araçlar da temin edildi. Şimdiden halkın büyük bir ilgisini çeken dizinin kamera arkasında 200 kişilik bir ekibin çalışacağı da söylentiler arasında yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin