Nejat İşler'li "İyi Adamın 10 Günü" filmi Netflix'te yayında!

Başrolünde usta oyuncu Nejat İşler'inde yer aldığı üçleme olarak düşünülen serinin ilk filmi olan İyi Adamın 10 Günü' Netflix platformundaki yerini bugün aldı. Peki İyi Adamın 10 Günü filminin konusu ne? İyi Adamın 10 Günü oyuncu kadrosunda kimler var? İyi Adamın 10 Günü nasıl bir üçleme olacak? Nejat İşler kimdir?

Volkan Usta
03 Mart 2023 - 12:30
Kültür Sanat

Ay Yapım'ın Mehmet Eroğlu’nun aynı adlı romanlarından uyarlanan Netflix'te yayınlanacak yeni filmi İyi Adamın 10 Günü meraklı izleyicisi ile bugün buluştu. İşte detaylar!

23-01/31/iyi-adam.jpg

Uluç Bayraktar'ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve ger rilim türünün başarılı yapımlarından biri olacağı düşünülen İyi Adamın 10 Günü'nü 10 Şubat'ta Netflix'te yayınlanacaktı. Yaşanan deprem felaketinin ardından ertelenen yapım 3 Mart'ta (bugün) platformda yerini aldı. 

23-01/31/iyiidam.jpg

İYİ ADAM'IN 10 GÜNÜ FİLMİNİN KONUSU NE?

Mehmet Eroğlu imzalı roman üçlemesinin birinci filmi olan İyi Adamın 10 Günü, mafya adamları, insan kaçakçıları ve sadist katillerin dünyasına adım atan ve iyi bir adam olmak için çabalayan özel dedektif Sadık’ı konu alıyor.

23-01/31/000.jpg

İYİ ADAM'IN 10 GÜNÜ FİLMİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Başrolünde Nejat İşler'in yer aldığı filmde İlayda Alişan, Şenay Gürler, Nur Fettahoğlu, Yurdaer Okur, Barış Falay, Esra Ronabar, İpek Türktan, İlayda Akdoğan, Ata Artman, Gözde Kaya, Kaan Turgut, Erdal Yıldız, Rıza Kocaoğlu ve Kadir Çermik  gibi isimler de bulunuyor.

23-01/31/barisfalay.jpg

İyi Adamın 10 Günü, şimdi sadece Netflix'te.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin