Netflix'in yeni yerli dizisi Biz Kimden Kaçıyorduk Anne şimdi yayında!

Netflix'in başrolünde Melisa Sözen'in yer aldığı Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi platformdaki yerini aldı.. Peki Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisinin konusu ne? Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi uyarlama mı? Melisa Sözen kimdir?

Volkan Usta
24 Mart 2023 - 10:15
Kültür Sanat

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne 7 bölümüyle Netflix'te ki yerini aldı. İşte detaylar!

23-01/26/fnywx-1xoaeowhh.jpg

Netflix’te yayınlanacak olan dizi toplam 7 bölümden oluşuyor. Yakıcı bir ilişkinin içinde, acı bir sona adım adım ilerleyen bir anne ile kızının hikayesini anlatıldığı Biz Kimden Kaçıyorduk Anne 24 Mart 2023 tarihinde (bugün) Netflix kütüphanesindeki yerini aldı.

23-03/10/fq2h9x_xsaan4kd-1678448534.jpg

BİZ KİMDEN KAÇIYORDUK ANNE DİZİSİNİN KONUSU NE?

Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisinde bir anne kızın travmatik hikâyesini anlatıyor.Devamlı birilerinden kaçan ve şatafatlı otellerde kalan bir anne ve küçük kızı Bambi, geride cesetlerden iz bırakarak yollarına devam ederler. Ancak şatafatlı otellerin yerini sıradan motellerin almasıyla, peri masalının düşünüldüğü gibi olmayacağı ortaya çıkar. Bu heyecanlı kaçış hikayesinde anne av değil de acaba avcı mı?

23-01/26/fnywx-0wqaewkvs.jpg

BİZ KİMDEN KAÇIYORDUK ANNE DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Perihan Mağden’in aynı isimli kitabından uyarlanan ve yapımcılığını 1441 Productions'ın yaptığı dizinin senaristliğini Ertan Kurtulan, yönetmenliğini ise Ceylan Özgün Özçelik yapıyor. Dizide Melisa Sözen'e, Birand Tunca, Deniz Karaoğlu, Buçe Buse Kahraman, Musa Uzunlar, Hakan Boyav gibi isimler eşlik ediyor.

23-01/26/fnywx-vxoaarxss.jpg

 Biz Kimden Kaçıyorduk Anne şimdi sadece Netflix'te...

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin