Tuzak bu akşam ekrana veda ediyor! Finalde neler olacak?

Tv8'in Perşembe günü yayınlanan, başrollerinde Bensu Soral ve Akın Akınözü'nün yer aldığı 'Tuzak' dizisinin ekran serüveni bitiyor... Peki Tuzak dizisinin finalinde neler olacak? Tuzak dizisi ne zaman final yapacak? Tuzak dizisi reyting kurbanı mı oldu? Tuzak dizisi neden final yapıyor? Tuzak dizisinin oyuncuları kimler? Tuzak dizisinin konusu ne? 26. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bensu Soral kim? Akın Akınözü kim?

TV8'in sezona iddialı başlangıç yapan dizisi Tuzak 26. bölümüyle bu akşam son kez ekrana geliyor. Bensu Soral ve Akın Akınözü'nün başrollerini paylaştığı dizinin finalinde neler olacak? İşte detaylar!

23-01/04/dsc03707.JPG

İLGİLİ İÇERİK

Tuzak dizisinin konusu ne? Oyuncuları kimler?

Akın Akınözü, Bensu Soral, Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu ve İlayda Çevik gibi isimleri buluşturan dizi, ailesinin kaderini değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almaya yemin etmiş bir adamın hikayesini konu ediniyor.

23-04/28/tuzak-26bolum-1.jpg

'Tuzak' dizisi neden final yapıyor?

Güçlü kadro ve etkileyici senaryoyla büyük umut vadeden Tuzak dizisi, reytinglerde tutunamayarak projeden beklentisi olanlara hayal kırıklığı yaşattı...

23-04/28/bensu-3.png

BENSU SORAL'DAN DUYGUSAL VEDA!

Güzel oyuncu Bensu Soral, ekip arkadaşlarıyla sette çekilen pozlarının altına yazdığı “Düştüğümüz en güzel tuzak… Oyuncu arkadaşlarım, yönetmenlerim, senaristlerim, kamera arkasındaki tüm ekibim, değerli yapımcılarımız ve en önemlisi bizi gece gündüz destekleyen güzel kalpler; hepinize çok teşekkür ederim. Ben bu evde, aile olmak için kan bağı olmasına gerek olmadığını öğrendim. Sizi çok seviyorum” açıklamasıyla Tuzak dizisine veda etti...

Tuzak” bu akşam son kez TV8’de.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin