Okan Karacan'a sapık iddiası! Eski eşi...

Okan Karacan ve ocak ayında boşandığı Zeynep Kadıoğlu cephesinde gerilim her geçen gün artmaya devam ediyor! Okan Karacan kimdir? Okan Karacan ve Zeynep Kadıoğlu neden boşandı? Çocukları var mı? Okan Karacan kaç yaşında? Nereli?

Pınar Alçiçek
11 Nisan 2023 - 11:08
Magazin

Okan Karacan, geçtiğimiz günlerde ocak ayında boşandığı Zeynep Kadıoğlu ile kabus dolu dakikalar yaşamıştı! Alacak verecek kavgası sebebiyle ortaya çıkan o görüntüler ise şok etkisi yaratmıştı. İşte o olayın ardından çıkan korkunç iddia...

23-03/30/16807351-728xauto-1680174950.jpg

Oyuncu ve sunucu Okan Karacan, boşandığı eşi Zeynep Kadıoğlu ile alacak verecek meselesi yüzünden karakolluk olmuştu. Alacakları için kendisinin kurduğunu iddia ettiği şirketin önüne giden Karacan, çalışanlarla büyük bir arbede yaşamıştı.

23-03/30/640xauto-1680175712.jpg

POLİS ZOR AYIRDI!

Şirkete zorla girmeye çalışan ünlü sunucu ve personelin tartışmasını durduran ise polis olmuştu. Karacan, o anlarda polislere; "Hepsinden şikayetçiyim, hepsini karakola alın. Ben ekmeğimin, çocuklarımın rızkının peşindeyim" sözleriyle sitem etmişti.

ESKİ EŞİ ZEYNEP KADIOĞLU ŞOK İDDİALARDA BULUNDU!

"Bağımlılıkları vardı, o yüzden de ortağıyla ayrıldı. Neden boşandığımızı anlatamam çünkü çocuklarımın babası. Evliliğimiz bittikten sonra uzaklaştırma kararı aldırdım. Bu kararı hiçe saydı. Çocuklarımın velayeti bende. Bu şirketi o kurmadı. Şu anda bir şeyleri yediremiyor. Onun hiçbir alacağı yok, tersine vereceği var. Daha önce de böyle geldiği için uzaklaştırma kararı aldırmıştım"

23-03/30/640xauto-1.jpg

OKAN KARACAN AÇIKLAMA YAPTI!

"Burası benim emeklerimle 1 yıl önce kurduğum şirket. 1 kişiye 5 kişi saldırıyor. Alacaklarımı 1 senedir vermiyorlar. Telefonlarımı engellediler, bana yabancı madde kullanıyorsun diyerek şantaj yapıyorlar. Ben şeker hastası bir insanım, 30 yıldır bu işi yapıyorum ve alkol almıyorum. Yabancı madde kullanmıyorum, kullansak söyleriz"

23-03/30/640xauto.jpg

ZEYNEP KADIOĞLU'NDAN ŞOK EDEN BİR İDDİA DAHA GELDİ!

Eski karısının peşini bırakmamaya kararlı olan Okan Karacan, Zeynep Kadıoğlu'nun iddialarına göre 29 Mart şirketin önüne gelerek durmaksızın kornaya basıp, ardından 'Allah belanı versin ananı s...., o....u' şeklinde hakaretler savurdu.

Kadıoğlu, Karaca'nın "Kimlerle birlikte olduğunu biliyorum" şeklinde hakaret içerikli sözler sarf ettiğini ve eski eşinin evli olduğu süre içerisinde kendisini defalarca aldattığını, aldattığı kişiler arasında fenomen B.C.'nin de yer aldığını ayrıca kendisine gönderdiği paraların dekontlarının mevcut olduğunu da iddia etti.

23-04/11/640xauto.jpg

SAHTE HESAPLARDAN ESKİ EŞİNİ TACİZ EDİYOR!

Yaşanan arbede sonrası Okan Karacan hakkında tekrar uzaklaştırma kararı aldığını belirten Zeynep Kadıoğlu, eski eşinin sosyal medya üzerinden sahte hesaplarla kendisine sürekli tacizde bulunduğunu, 'Tanışabilir miyiz?' şeklinde mesajlar atarak tuzağa çekmeye çalıştığını söyledi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin