Orhan Aydın'ın enkaz altında kalan kızı yaşamını yitirdi

Tiyatro ve sinema sanatçısı Orhan Aydın sosyal medya hesabından kızı Eylem Aydın ve annesi Elif Torun Öneren'in enkaz altında kaldığını duyurup yardım istemişti. Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Eylem Aydın'ın yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Pınar Alçiçek
11 Şubat 2023 - 11:40
Magazin

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğündeki deprem için arama ve yardım çalışmaları devam ederken oyuncu Orhan Aydın, Hatay'da yaşayan kızı ve eski eşi için yardım çağrısında bulunmuştu. Eski eşi enkazdan çıkarılmıştı fakat kızı için çalışmalar devam ederken Eylem'den acı haber geldi.

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, sosyal medya hesabından sanatçı Orhan Aydın’ın Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerde Hatay’da enkaz altında kalan kızı Eylem Şafak Aydın'ın hayatını kaybettiğini duyurdu.

23-02/11/ekran-alintisi.JPG

“Orhan Aydın’a güzel bir haber veremedik. Çok üzgünüm” diyen Kılıç, “36 saat kesintisiz süren çalışma sonrası değerli kızı Eylem Şafak Aydın enkazdan çıkarıldı. Başımız sağ olsun” mesajını paylaştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin