Harry Potter dizisinin yayın tarihi belli oldu!

İngiliz yazar J. K. Rowling'in kaleme aldığı romanlardan sinemaya uyarlanan Harry Potter serisi dizi olacağı haberleriyle birlikte ufak bir tanıtım yayınlanmıştı ve ardından Harry Potter serisinin dizi olacağı kesinleşti. Peki Harry Potter dizisi ne zaman gelecek? Hangi platformda yayınlanacak? Harry Potter dizisinde başrol oyuncuları yer alacak mı? Harry Potter dizisinin konusu ne olacak? Nerede geçecek? Harry Potter dizisinin oyuncuları kimlerden oluşacak?

Volkan Usta
26 Şubat 2024 - 14:05
Viral

Fenomen film serisi Harry Potter vizyona girmesinin üzerinden on yıldan biraz fazla bir süre geçtikten sonra yeniden sevenleriyle buluşacak diziden tanıtım yayınlanmıştı. Son gelen bilgilerde meraklılarını heyecanlandırdı. İşte merak edilen detaylar!

İLGİLİ İÇERİK

Yurt dışı kaynaklı alınan bilgilere göre HBOJ.K. Rowling'in yedi kitaplık serisini yeni bir TV dizisi olarak yeniden başlatmak üzere anlaşmaya varılmıştı. HBO Max tarafından paylaşılan tanıtımda Harry Potter'ın bilinen o müziği ile harika bir video yayınlanmasının ardından dizi ile ilgili bilgilerde gelmeye devam etti.

JK Rowling, neden isminin tamamını kullanmadığını açıkladı

Warner Bros. Discovery'nin CEO'su David Zaslav, dizinin ne zaman yayınlanacağını açıkladı. Merakla beklenen Harry Potter dizisi 2026 yılında yayınlanacak. Dizi için çalışmalar 2021 yılında başlamıştı ve yapım şirketi geçtiğimiz yıl, dizinin çekileceğini resmen duyurmuştu.

23-05/24/harry-potter-dizisi-ilk-kez-resmen-dogrulandi-hbo-max-de-yayinlanacak.jpg

Warner Bros. Discovery'nin CEO'su David Zaslav, birkaç hafta önce kitapların yazarı J.K. Rowling ile buluştuğunu ve Harry Potter dizisi için çok heyecanlı olduklarını dile getirdi. Yazar Rowling'in de dizinin yaratıcı ekibine destek vereceği belirtilmişti.  HBO Max, yeni adıyla Max'de yayınlanacak olan dizinin kadrosuna dair henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin