Recep İvedik 7 filmi sosyal medyayı ikiye böldü! Eleştiren de var destekleyen de!

Şahan Gökbakar’ın başrolünde yer aldığı ‘Recep İvedik 7 filmi Disney+ kütüphanesindeki yerini aldı. Recep İvedik 7 filmi yayınlandığı andan itibaren sosyal medyada büyük yankı uyandırdı! Recep İvedik 7'nin konusu ne? Recep İvedik 7 filmi nerede çekiliyor? Recep İvedik 7 filminden dikkat çeken sahneler!

Volkan Usta
12 Aralık 2022 - 11:44
Kültür Sanat

Şahan Gökbakar’ın başrolünü üstlendiği ‘Recep İvedik 7’ filmi Disney Plus'ta yerini aldı. Kadrosunda Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi gibi isimlerin yer aldığı Recep İvedik 7 filmi ve serinin diğer filmleri yayına girdi. İşte detaylar!

Recep İvedik 7 filmindeki elektrik faturası sahnesi sosyal medyaya damga vurdu!

22-11/23/file5bvxeaaia47.jpg

Şahan Gökbakar'ın merakla beklenen filmi Recep İvedik 7 ile birlikte serinin daha önce yayınlanan diğer 6 filmi şimdi Disney+'ta...

22-06/16/recep-ivedik-7-2.jpeg

RECEP İVEDİK 7 FİLMİNİNİN KONUSU NE?

Gişe rekortmeni serinin yeni filminde, şehir hayatı ve ekonomik koşullardan bunalan Recep İvedik, en yakın arkadaşı Nurullah’ı da yanına alarak babaannesinden kendisine miras kalan köy evine gitmeye karar verir.

22-06/16/recep-ivedik-7-3.jpeg

Köy hayatının tadını çıkaracağı sırada, köye ve civar ormanlara zarar verecek büyük bir projenin varlığından haberdar olan Recep İvedik, köylülerle el ele vererek, bu projeye karşı heyecanlı ve komik bir maceraya atılacaktır.

22-06/16/recep-ivedik-7-5.jpeg

Recep İvedik 7 filmi nerede çekiliyor?

Recep İvedik 7 filmi yayınlandığı andan itibaren sosyal medyaya da damga vurdu. Gerek içerdiği eleştirel sahnelerle gerekse filmin çekildiği bölgelerle adından söz ettirdi. Filmde gördüğümüz köyün İzmir'in Bergama ilçesi olduğunu öğrendik. Recep İvedik 7 İzmir Bergama'da çekimlerin bir kısmını gerçekleştirdi.

Recep ivedik 7 filmi sosyal medyada insanları ikiye böldü!

Filmde yer alan bazı sahneler sosyal medyada büyük ilgi görürken, insanları da ikiye ayırdı. Bir kesim filmi diğer serilerinden ayrı olarak daha eleştirel bulurken bir kesim de filmi protesto etti.

 

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin