Kaan Urgancıoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'lu "Sen Büyümeye Bak" filminin çekimleri tamamlandı!

Netflix'in sevilen yapımlarından olan ve başrollerinde Aslı Enver ile Kaan Urgancıoğlu'nun yer aldığı Sen Yaşamaya Bak filminin ikincisi Sen Büyümeye Bak sete çıktı. Peki Aslı Enver'in ardından filmde rol alacak yeni oyuncu kim? Kaan Urgancıoğlu'nun yeni partneri kim olacak? Sen Büyümeye Bak filminin konusu ne? Sen Yaşamaya Bak filminin ikincisi ne zaman çekilecek? Sen Büyümeye Bak filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Sen Büyümeye Bak filmi nerede çekilecek? Kaan Urgancıoğlu kimdir? Aslı Enver kimdir? Melisa Aslı Pamuk kimdir?

Volkan Usta
16 Ağustos 2023 - 10:59
Kültür Sanat

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Aslı Enver'in yer aldığı Sen Yaşamaya Bak filminin devamı olan Sen Büyümeye Bak'ın çekimleri finalize edildi.

23-07/20/f1feutaxway5m-t.jpeg

“Sen Büyümeye Bak” filmi bugün sete çıktı. Kaan Urgancıoğlu, Melisa Aslı Pamuk ve Mert Ege Ak‘ın başrollerini paylaştığı “Sen Büyümeye Bak” filminde ölen eski sevgilisi Melisa’nın ardından oğlu Can’la ayakta kalma mücadelesi veren Fırat’ın hem çok duygusal, hem de çok eğlenceli olan hikâyesi ele alınıyor.

23-07/20/f1feutixgae0tzs.jpeg

İlk filmi “Sen Yaşamaya Bak”ta Aslı Enver‘in oynadığı serinin yeni macerasında olaylar bir yıllık zaman atlamasıyla başlayacak. Hakan Bonomo‘nun yazdığı filmi Ketche lakaplı Hakan Kırvavaç yönetiyor. Filmde Perihan Savaş ve Çağdaş Onur Öztürk konuk oyuncu olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin