Serkan Keskin ve Meriç Aral'ın düğünü ne zaman?

Oyuncu çift Serkan Keskin ve Meriç Aral evlilik yolunda emin adımlarla ilerliyor. Peki Serkan Keskin ve Meriç Aral ne zaman evleniyor? Çift ne zamandır birlikte? Meriç Aral hamile mi? Düğün tarihleri ne zaman? Düğün nerede olacak?

Pınar Alçiçek
19 Haziran 2023 - 17:29
Magazin

5 yıldır mutlu ilişki yaşayan oyuncu Serkan Keskin ve meslektaşı Meriç Aral, ilişkilerini resmiyete dökmeye karar verdi... İşte detaylar!

İLGİLİ İÇERİK

23-05/05/ki.png

Birçok düğüne el ele katılan Keskin ve Aral çifti, evlilik yolunda emin adımlarla ilerlerken ilişkileri için büyük bir adım atarak ailelerini tanıştırma karar almışlardı. Arnavutköy'de görüntülenen Keskin ise evlilik soruları üzerine, "Yaz sonuna doğru bir düğün planlıyoruz. Tarih ve yer belli değil ancak İstanbul'da olur herhalde" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin