Sipahi'nin Goran'ı kimdir? Sinan Tuzcu kimdir?

Show TV'nin yeni dizisi Sipahi'de Goran ve Habtor'a Sinan Tuzcu ile Erkan Bektaş hayat verecek. Peki Sipahi dizisinin konusu ne? Sipahi dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Sipahi dizisinde Sinan Tuzcu hangi karaktere hayat verecek? Sinan Tuzcu kimdir? Erkan Bektaş kimdir?

Volkan Usta
02 Aralık 2022 - 10:53
Kültür Sanat

Show TV’de ekrana gelecek olan, yapımını CNP Film’in, yapımcılığını Mehmet Canpolat ve Sadi Canpolat’ın üstlendiği, başrollerinde Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın yer aldığı, “Sipahi12 Aralık Pazartesi günü başlıyor. Büyük merakla beklenen dizide Sinan TuzcuGoran’, Erkan Bektaş ise ‘Habtor’ adlı karaktere hayat veriyor.

Başarılı oyuncu Sinan Tuzcu dizide, terör eylemlerini gerçekleştiren acımasız ve soğukkanlı bir karakter olan Goran’ı canlandırıyor. Goran’ın en güçlü maşası, Ortadoğu’nun amansız kötü adamı Habtor karakterine ise Erkan Bektaş hayat veriyor. Sipahi’de Goran ve Habtor ikilisi, gerçekleştirmek istedikleri kötü eylemlerinde, her daim vatan için tetikte olan Milli İstihbarat Teşkilatı’nı karşısında bulacak.

22-12/02/sipahi-erkan-bektas-1669967971.jpgDizinin konusuna gelince; Batı’nın karanlık güçlerinin desteklediği ‘Manager’ yapılanması, Türkiye için açık tehdit haline gelmiştir. Türkiye’de kaos yaratacak, halkı korku ve paniğe sevk edecek kanlı terör eylemleri gerçekleşmektedir. Türk ekonomisi çeşitli sınavlardan geçmekte, Metavarse, dark web, kripto iletişim sistemleri ve internet sistemleri üzerinden ülkenin en hassas noktaları siber saldırılara uğramaktadır. Bu karmaşık ve komplike düşman; ülke içindeki çok çeşitli grupları da aktif olarak kullanmaktadır.Milli İstihbarat Teşkilatı’nın Sipahileri, bu tehlikeyi fark eder ve süratle reaksiyon gösterir. 

Sipahi” 12 Aralık Pazartesi saat 20.00’de Show TV’de başlıyor!

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin