Viral haberleri

M. Night Shyamalan imzalı “Tuzak” filminin ilk fragmanı yayınlandı
M. Night Shyamalan imzalı “Tuzak” filminin ilk fragmanı yayınlandı Başrollerinde Josh Hartnett, Ariel Donoghue ve Saleka Shyamalan’ın yer aldığı, ünlü yönetmen M. Night Shyamalan'ın yazıp yönettiği “Trap / Tuzak” filminin ilk resmi fragmanı yayınlandı. Bir baba ve genç kızının gittikleri bir pop konserinde karanlık ve uğursuz bir olayın merkezinde yaşadıklarını anlatan film, ülkemizde 9 Ağustos’ta sinemalarda olacak..

22 Nisan 2024 17:55

BKM' imzalı
BKM' imzalı "Küçük Don Kişot’un Maceraları" ünlü isimleri buluşturdu BKM, çocukları hayal gücüyle dolu bir maceraya çıkaracağı animasyon filmi Küçük Don Kişot’un Maceraları için özel bir gösterim yaptı. 21 Nisan Pazar günü Vadi İstanbul Paribu Cineverse’te gerçekleşen gösterimde çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Küçük Don Kişot ile kutlarken, ortaya neşeli görüntüler çıktı..

22 Nisan 2024 13:36

TÜRSAK Vakfı 12. Olağan Kurucular Kurulu Toplantısı ile yeni döneme hazır!
TÜRSAK Vakfı 12. Olağan Kurucular Kurulu Toplantısı ile yeni döneme hazır! Türsak Vakfı, 17 Nisan 2024 tarihinde BKM UNIQ Hall Lounge'da gerçekleştirdiği 12. Olağan Kurucular Kurulu Toplantısı'nda önemli kararlar alarak yeni bir döneme adım attı..

22 Nisan 2024 12:12

Mayıs ayında Zorlu PSM'de neler var?
Mayıs ayında Zorlu PSM'de neler var? Zorlu Performans Sanatları Merkezi (PSM)'de Mayıs ayında da kültür sanat alanında önemli çalışmalar seyirciyle buluşacak..

19 Nisan 2024 13:16

BluTV'den etkileyici bir sporcu portresi 'İkinci Raunt' yayında!
BluTV'den etkileyici bir sporcu portresi 'İkinci Raunt' yayında! Boks geleneğinin ailesindeki son temsilcisi Berkay Varol'un hikayesi Aras Bulut İynemli, Barış Arduç, Bengi Apak, Engin Öztürk ve Kerem Bursin gibi isimlerin görüşleriyle mercek altına alınıyor. İkinci Raunt, BluTV ile seyircisiyle buluşuyor..

19 Nisan 2024 12:33

19 Nisan | Bu hafta vizyonda neler var?
19 Nisan | Bu hafta vizyonda neler var? Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 19 Nisan Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1), Harry Potter ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2), Meraklı Kedinin 10 Yaşamı (10 Lives), Tutsak Abigail (Abigail), İç Savaş (Civil War), Demon Slayer - To the Hashira Training, Arap Kadri, Aşk Filmi, Dali'yi Beklerken (Waiting for Dali), Çılgın Yolculuk (Fasel Men Lahazat), Nufer, Robot Düşleri (Robot Dreams), Kimsesiz ve Bulanık filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor..

19 Nisan 2024 09:00

Cem Demirer'in
Cem Demirer'in "Noksan"ı 77. Cannes Film Festivali’nde prömiyer yapacak Yönetmen Cem Demirer'in “Noksan” filmi, bu yıl 14 - 25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek 77. Cannes Film Festivali’nin Semainde de la Critique bölümüne seçildi. .

18 Nisan 2024 12:31

Warner Bros. Discovery Paris 2024 Olimpiyatları için hazırlıklara tüm hızıyla devam ediyor!
Warner Bros. Discovery Paris 2024 Olimpiyatları için hazırlıklara tüm hızıyla devam ediyor! 2024 Paris Olimpiyat Oyunları için geri sayım tüm heyecanıyla devam ediyor. Warner Bros. Discovery, sporla dopdolu geçecek yaz aylarında gerçekleşecek Olimpiyatlarda, sporseverleri 5000 saatten fazla canlı spor yayınının yer alacağı üst düzey bir deneyim ile buluşturacak. Olimpiyatlara kalan 100 gün boyunca ise Paris’ten canlı bağlantılar, özel programlar ve belgeseller izleyicilerle buluşacak. Bu arada, canlı yayınların gerçekleştirileceği stüdyoların ilk görüntüleri de sporseverler ve basın mensupları ile paylaşıldı..

17 Nisan 2024 13:46

Engin Günaydın imzalı 'Hücreler' ilk kez Bostancı Gösteri Merkezi'nde!
Engin Günaydın imzalı 'Hücreler' ilk kez Bostancı Gösteri Merkezi'nde! Engin Günaydın, Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Nilperi Şahinkaya, Kubilay Aka, Deniz Cengiz ve Gökçen Gökçebağ gibi dev oyuncu kadrosunu aynı sahnede buluşturan BKM’nin 2024 prodüksiyonu 'Hücreler', 18 Nisan’da ilk kez Bostancı Gösteri Merkezi’nde sahnelenecek..

17 Nisan 2024 13:42

Heyecanla beklenen
Heyecanla beklenen "Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç"in posteri yayınlandı İlki 1995 yılında seyirci ile buluşan ve dünya çapında gişe rekorları kıran Sony Pictures yapımı Bad Boys serisi, yeni devam filmiyle seyirci ile buluşmak için gün sayıyor. Hayranlarının heyecanla beklediği dördüncü filmin resmi posteri yayılandı. Başrollerinde Will Smith ve Martin Lawrence yer aldığı “Bad Boys: Ride or Die” / “Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç”, 7 Haziran’da sinemalarda olacak..

17 Nisan 2024 13:35

“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”ndan yeni poster geldi
“Furiosa: Bir Mad Max Destanı”ndan yeni poster geldi Son yılların en iyi bilim kurgu-aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü küresel hit “Mad Max: Fury Road”un öncesini anlatan “Furiosa: Bir Mad Max Destanı” seyirci ile buluşmak için gün sayarken, filmin yeni posteri yayınlandı. Furiosa: Bir Mad Max Destanı ne anlatıyor? Furiosa: Bir Mad Max Destanı kimler oynuyor? Furiosa: Bir Mad Max Destanı ne zaman vizyona girecek?.

17 Nisan 2024 13:23

'I Am: Céline Dion' Prime Video'da seyirciyle buluşacak
'I Am: Céline Dion' Prime Video'da seyirciyle buluşacak Irene Taylor tarafından yönetmenliği üstlenilen 'I Am: Céline Dion', 25 Haziran'da Prime Video'da seyirciyle buluşacak. I Am: Céline Dion ne anlatıyor? I Am: Céline Dion ne zaman yayınlanacak?.

17 Nisan 2024 09:39

Amerika’nın çöküşünü anlatan 'Civil War – İç Savaş' ABD’de rekor açılış yaptı
Amerika’nın çöküşünü anlatan 'Civil War – İç Savaş' ABD’de rekor açılış yaptı Amerika’nın çöküşün eşiğine gelişini konu alan Civil War - İç Savaş filmi, ABD’de gösterime girdiği ilk hafta sonunda gişe lideri oldu. Günümüzde Amerikan hükümeti ve eyaletleri arasında yaşanan olaylar sebebi ile öngörüsel bir programlama yani halkı olacaklara hazırlayan bir film olduğu konusunda çokça tartışma yaratan yapım, ilk hafta sonundan 25,7 milyon dolarlık hasılat yaparak seyirciyi sinema salonlarına çekmeyi başardı. Civil War - İç Savaş, 19 Nisan’da Türkiye'de vizyona girecek..

16 Nisan 2024 16:22

Yasemin Sakallıoğlu, Türkiye turnesine başlıyor
Yasemin Sakallıoğlu, Türkiye turnesine başlıyor ‘Doğru Koca Nasıl Seçilir?’ isimli gösterisiyle sevenlerinin karşısına çıkan Yasemin Sakallıoğlu, Türkiye turnesine çıkıyor. Sakallıoğlu'nun ilk durağı ise Bostancı Gösteri Merkezi olacak..

16 Nisan 2024 14:33

22-28 Nisan | Zorlu PSM'de bu hafta neler var?
22-28 Nisan | Zorlu PSM'de bu hafta neler var? Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde bu hafta da sanatseverleri unutulmaz performanslar bekliyor..

16 Nisan 2024 14:12

‘Zavallılar’ın yönetmeni Yorgos Lanthimos’un yeni filmi ‘Merhamet Hikayeleri’nin ilk fragmanı yayınlandı!
‘Zavallılar’ın yönetmeni Yorgos Lanthimos’un yeni filmi ‘Merhamet Hikayeleri’nin ilk fragmanı yayınlandı! 11 dalda Oscar adayı olan ve 2023 senesinden bugüne sezonun en çok konuşulan filmi olan ‘Zavallılar’ın yönetmeni Yorgos Lanthimos’un yeni filmi ‘Merhamet Hikayeleri’nin ilk fragmanı yayınlandı. Oscar ödüllü Emma Stone ile Oscar adayları Jesse Plemons ve Willem Dafoe’nin başrolleri paylaştığı ve 5 Temmuz’dan itibaren sinemaseverlerle buluşacak olan film, kendi hayatının kontrolünü ele geçirmeye çalışan bir adamın hikayesini anlatıyor..

16 Nisan 2024 13:13

Fenomen dizi Muhteşem Yüzyıl’ın oyunu şimdi yayında!
Fenomen dizi Muhteşem Yüzyıl’ın oyunu şimdi yayında! Dünyaca ünlü Türk televizyon dizisi “Muhteşem Yüzyıl”, The Sandbox Metaverse’de oyun olarak yeniden hayat buldu..

16 Nisan 2024 12:13

Şeytanla Bir Gece’nin gerilim dolu fragmanı yayınlandı
Şeytanla Bir Gece’nin gerilim dolu fragmanı yayınlandı Stephen King’in, “Gerçekten muhteşem, gözümü alamadım” dediği korku filmi 'Şeytanla Bir Gece'nin gerilim dolu fragmanı yayınlandı. Paranormal Activity ve Barbarian filmlerinin yapımcılarının elinden çıkan ve ülkemizde TME Films dağıtımıyla 17 Mayıs’ta gösterime girecek olan Şeytanla Bir Gece’nin yazar ve yönetmenleri Colin ve Cameron Cairnes, vizyon öncesi dikkat çeken açıklamalarda bulundu..

15 Nisan 2024 16:38