Vuslat'ın Fırat'ı Baran Bölükbaşı diziden ayrıldı!

TRT1'in sevilen dizisindeki karakter diziden ayrılıyor.

Merve Mutlu
25 Şubat 2020 - 11:35
Yeni Bölüm

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Kadir Doğulu, Devrim Özkan ve Mehmet Özgür'ün yer aldığı A23 Medya imzalı Vuslat dizisi sevilerek izlenmeye devam ederken, dizinin kadrosunda şoke eden bir ayrılık yaşandı. 

20-01/14/vuslat-baran-bolukbasi.jpg

Murat Karasu, Osman Alkaş, Gözde Kaya, Pelin Uluksar, Erdem Akakçe ve Gamze Süner Atay gibi başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ile Betül Yağsağan imzası taşıyan hikayesi ile ekranlara gelen Vuslat dizisinde, Fırat karakterini canlandıran Baran Bölükbaşı diziden ayrıldı. Ayrılık sonrası Bölükbaşı diziye böyle veda etti: "Bu yolculukta emeği geçen herkese çok teşekkür ederim."

20-02/25/baran-boluk-basi.png 

Baran Bölükbaşı kimdir?

20-01/14/baran-bolukbasi.jpg

1 Mayıs 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Beykent Üniversitesi – Oyunculuk Bölümü’nde tamamlamıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanan; başrolü Erdal Beşikçioğlu, Gökçe Bahadır ve Rojda Demirer’in paylaştığı Adı Efsane dizisinin kadrosunda yer almış ve Fiko karakterini canlandırmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin