Yasak Elma dizisine özel 77 karatlık pırlanta tasarlandı!

FOX Tv'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma için özel bir takı firması tarafından 77 karatlık özel bir set hazırlandı.


30 Ekim 2018 - 13:38
Magazin

Yayınlandığı günden beri ilgiyle izlenen MEDYAPIM imzalı Yasak Elma dizisinde başroldeki Yıldız karakterini canlandıran Eda Ece için özel bir takı seti hazırlandı. Yasak Elma'nın bu haftaki bölümünde Yıldız'ın üzerinde görülen bu set gerçek pırlanta ve fancy taşlardan oluşan 77 karatlık özel bir set. 

Başrollerini Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece, Onur Tune ve Sevda Erginci'nin paylaştığı FOX Tv'nin pazartesi akşamları yayınlanan MEDYAPIM imzalı dizisi Yasak Elma'nın parti ve davet sahnelerinde ise sosyetik isimlerin yer alması da dikkat çekti. 

Parti sahnesinde kullanılmak üzere Eda Ece için, kendisinin ten rengine uygun olarak özel tasarlanan pırlanta set, özel güvenlik eşliğinde sete getirildi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin