resim yok
25 Haziran 2012 - 00:00

 

Yarış öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan güzel oyuncu Bade İşcil, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü (BAYK) ve Milta Bodrum Marina tarafından Vodafone katkılarıyla Marina Yacht Club'de düzenlenen Famous Cup yelken yarışları, önceki gün start aldı. Her sene yeni bir heyecan ve farklı isimlerle yarışılan Famous Cup'ta bu sene Esra ve Kaya Akkaya, Yeliz Öney, Elif Ece Uzun, “Suskunlar” dizisi oyuncularından Sarp Akkaya ve Güven Murat Akpınar, “Behzat Ç.” dizisi ekibinden senaristi ve yazarı Ercan Mehmet Erdem, Emrah Serbes, “Behzat Ç.” oyuncucularından Berke Üzrek, Berkan Şal ve ayrıca Bade İşçil, Pascal, Zeynep Beşerler, Fırat Çelik, Engin Altan Düzyatan, Özge Özpirinçci, Nejat İşler, Mehmet Aslantuğ, Serenay Sarıkaya, Ayten Soykök, Rıza Kocaoğlu, Beril Kayar, Erkan Can ve Dilara Gönder gibi isimlerin davet edildiği bu keyifli organizasyonda, yarışmacılarla birlikte rüzgara karşı yelken açtılar.  Yarış öncesi birbirinden iddialı çıkışlarda bulunan ünlülerden kimin takımının galip geldiği ise, dün(pazar) gerçekleşen törenle belli oldu. Metin Uca’nın sunumunu yapacağı ödül töreninde yarışmacılar ödüllerini sanat, spor, basın ve siyaset camiasının en önde gelen isimlerinden aldıktan sonra katılımcılar ödül töreninin ardından Fatih Erkoç ve Zafer Çebi Orkestrasının gönülleri fetheden şarkıları ve enfes müzik ziyafeti ile yarışın yorgunluğunu atacaklar.
 
 
Rahat bırakın da gönlümün prensini bulabileyim
 
Yarış öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan güzel oyuncu Bade İşçil, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Dizinin sezon finalinin gerçekleşmesiyle rahat bir nefes aldığını belirten İşcil, "Bu dönemi iyi değerlendirerek güzel bir tatil yapmak istiyorum" dedi. Aşk hayatıyla ilgili gelen sorulara ise kalbinin boş olduğunu söyleyen İşçil, "Benim gönlümü çalacak erkek vicdanlı olmalı herşeyden önce, günübirlik ilişki istemiyorum hayatımda. O yüzden de kalbim boş yanımda bir erkek arkadaşım ile dolaşmaya da gelmiyor. Ünün getirdiği bir şey olacak ki hemen sevgili yakıştırmasında bulunuyor. Biraz beni rahat bırakın da gönlümün presini bulabileyim" diyerek gülümsedi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin