06 Eylül 2016 Salı reyting sonuçları

Hangi dizi ve yapımlar zirvede? Gülümse Yeter'in reytingleri bu hafta nasıl? İşte günün reytingleri...

Volkan Küçükel
07 Eylül 2016 - 17:42
Reyting

Gülümse Yeter mi, final bölümüyle Kanıt: Ateş Üstünde mi, haber bültenleri mi, Türk sineması Şaban Oğlu Şaban mı, Rising Star Türkiye mi?

Ekranlarda Salı gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'GÜLÜMSE YETER' ZİRVEDE YİNE TEK BAŞINA!

Show TV'nin yaz döneminde ekranlara getirmeye başladığı yeni dizilerinden Gülümse Yeter tüm kişilerde bu hafta da zirveyi kimselere kaptırmazken; yabancı sinema Shrek Sonsuza Dek Mutlu, Show Ana Haber, Müge Anlı ile Tatlı Sert ve Fatih Portakal ile Fox Ana Haber takipçileri oldu.

Kanal D'nin Kanıt: Ateş Üstünde'si final bölümüyle 23. sırada yer alıp ekran macerasını noktalarken; TV8'in Rising Star Türkiye'si ise gerileyerek 30. sırada kendine yer buldu.

AB'DE ZİRVE AYNI!

Gülümse Yeter, AB kategorisinde yabancı sinema Shrek Sonsuza Dek Mutlu, Türk sineması Şaban Oğlu Şaban ve Fatih Portakal ile Fox Ana Haber'i geride bırakarak ilk sırada yer alırken; Kanal D Ana Haber ve Türk sineması Aşk Tutulması bu yapımın takipçileri oldular.

Kanıt: Ateş Üstünde bu kategoride 14. sırada yer alarak ekranlara veda etti.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Gülümse Yeter' 9. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin