07 Eylül 2014 Pazar reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
08 Eylül 2014 - 11:19
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Küçük Gelin mi, O Hayat Benim mi, Kalp Hırsızı mı, Güldür Güldür Show mu, Geçit Yok mu?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Pazar gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE 'KÜÇÜK GELİN' YİNE ZİRVEDE!

Yaz dönemi boyunca Pazar günleri ağırlıklı olarak kanalların yayınlamış olduğu filmlere kalmış durumdaydı. Ancak artık yeni yayın sezonunun yavaş yavaş içine girmemizle birlikte özlenen dizilerin ekranlara döndüğünü ya da yepyeni dizilerin ekranlarda boy göstermeye başladığını görüyoruz.

Tüm kişilerde sıralamaya bakacak olursak:

STV'nin çok izlenen dizisi Küçük Gelin bu haftayı da zirvede tamamladı. Ancak Fox TV'nin ekranlara geri dönen dizisi O Hayat Benim çok yakın aralıklarla ikinci sırada. Önümüzdeki haftalar bu iki dizi arasındaki rekabet nefes kesecek gibi gözüküyor.

Kalp Hırsızı, Geçit Yok (Y.S), Güldür Güldür Show (tekrar) ve Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu ise diğer sıraları paylaşıyorlar.

 

AB'DE LİDER HANGİ YAPIM?

Fox TV'nin büyük hayran kitlesine sahip dizilerinden O Hayat Benim ekranlara geri dönmesiyle birlikte AB grubunun liderliğini ele geçirdi. atv'in yeni dizilerinden Kalp Hırsızı bu kategoride zirveyi yakından takip ediyor.

Bu yapımların takipçileri ise şöyle sıralanıyor: Güldür Güldür Show (tekrar), Geçit Yok (Y.S) ve Ulan İstanbul (tekrar).

Küçük Gelin bu kategoride 21. sırada yer alıyor.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PAZAR GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin