resim yok
09 Mayıs 2013 - 00:00

Hangi dizi zirvede? Muhteşem Yüzyıl mı, Kuzey Güney mi, Merhamet mi, Sakarya Fırat mı? İşte günün reytingleri...

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Muhteşem Yüzyıl bu haftaya da damga vurdu!

Genel klasmanda Fenerbahçe-Eskişehirspor karşılaşmasının zirvede olduğu dün akşam, Star'ın sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl tüm kişiler dizi kategorisinde liderliği bu hafta da kimselere bırakmadı. Kanal D'nin sevilen dizilerinden Merhamet, kanalın bir diğer dizisi Kuzey Güney ve TRT1'in izlenme oranlarındaki istikrarlı dizisi Sakarya Fırat ise diğer sıraları paylaştılar.

AB kategorisinde tablo benzer!

AB kategorisinde oldukça benzer sonuçlar çıktı. Lider değişmezken Muhteşem Yüzyıl'ı yine Merhamet ve Kuzey Güney dizileri takip etti. Sakarya Fırat, Unutma Beni, Beni Affet ve Pis Yedili (tekrar) ise diğer sıraları paylaştılar.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps0130ab85.png [reklam]  photo 2_zps7691ce77.png

 

07 MAYIS 2013 SALI REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

 

KUZEY GÜNEY 73. bölüm son sahneyi izlemek için tıkla!

 

SAKARYA FIRAT 147. bölüm fragmanı için tıkla!

 

MERHAMET'te Irmak intihar mı etti? Tıkla-izle!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin