10 Bin Adım 3.sezon Gelecek mi?

10 Bin Adım 2.sezonu da tamamlandı. İkinci sezonu da büyük oranda beğeni alan dizinin devamı gelecek mi? 10 Bin Adım 3.sezon bekleniyor mu?

10 Bin Adım, Gain platformunun en orijinal fikirli işlerinden biri oldu. Devin Özgün Çınar’ın hem senaryosunu yazdığı hem de dizinin başrolünde karşımıza çıktığı yapımda, Engin Günaydın’ı da ikinci başrol olarak görüyoruz. Bölüm bölüm farklı isimlerin konuk olduğu yapım en son ikinci sezonuyla platformda yer aldı. Şimdi sevilen dizi için merak edilen 3.sezonun gelip gelmeyeceği. Peki 10 Bin Adım 3.sezon gelecek mi?

10 Bin Adım 3.Sezon Hakkında Ne Biliyoruz?

Önce şunu söylemek lazım ki dizinin ikinci sezonu da geçtiğimiz hafta tamamlandı. Dizinin ikinci sezonunu ilk kez yılbaşı gecesinde görmüştük. Yılbaşı gecesinde yapımın ikinci sezonu, yayınlanan ilk iki bölümle beraber başlamıştı.

Yine bu sezonda da yayınlanan bölümlerin sadece 10-15 dakika aralığında olduğunu gördük. Konular güzel seçiliyor olsa da dizinin süresinin çok kısa olması, yine tadın damakta kalmasına neden oldu.

Belki bu sezon en azından bölüm sayısı konusunda daha fazla bölüm görürüz diye düşünüyorduk. Ama bu da olmadı. Yapım 10.bölümle beraber 2.sezon için de final yaptı.

Dizinin ikinci sezonunun da final yapmasıyla beraber şimdi 10 Bin Adım 3.sezonu beklemeye başladık. Şu an resmi bir açıklama yok. İkinci sezon çok kısa süre önce bitti.

22-02/08/10-bin-adim-3sezon.jpg

Bu nedenle yeni sezon için açıklamanın da henüz yapılmadığını görüyoruz. Beklentimiz yeni sezonun geleceği ve yapımın devam edeceği yönünde ama dediğimiz gibi henüz 10 Bin Adım 3.sezon için bir açıklama gelmediğini belirtelim.

3.sezon için yapılacak olan açıklamaları merakla bekliyoruz. Açıklamaları takip edeceği ve bu konuda bir bilgi gelecek olursa sizlerle de paylaşacağız. Zira kısa bölümlerine karşı oldukça sevilen bir diziden söz ediyoruz.

Gain platformu için güçlü silahlardan birisi olduğunu net olarak söyleyebiliriz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin