resim yok
11 Nisan 2013 - 00:00

Hangi yapım zirvede? Muhteşem Yüzyıl mı, Kuzey Güney mi, Merhamet mi, Pis Yedili mi, Sakarya Fırat mı? İşte günün reytingleri...

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Muhteşem Yüzyıl bu haftaya da damga vurdu!

Star'ın sevilen dizisi Muhteşem Yüzyıl tüm kişiler kategorisinde liderliği bu hafta da kimselere bırakmazken, Kanal D'nin beğeniyle izlenen dizilerinden Kuzey Güney bu hafta yaptığı çıkışla ikinci sırada yer aldı. Kanal D'nin bir başka dizisi Merhamet ve TRT1'in izlenme oranlarındaki istikrarlı dizisi Sakarya Fırat sonraki sıraları paylaştılar. Show TV'nin Pis Yedili'si bu haftayı da 6.lıkla kapattı.

AB kategorisinde tablo benzer!

AB kategorisinde lider değişmezken Muhteşem Yüzyıl'ı yine Kuzey Güney takip etti. Merhamet, Sakarya Fırat, Beni Affet ve Pis Yedili ise diğer sıraları paylaşan yapımlar oldu.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zps2c2115c0.png [reklam]  photo 2_zps0ae0f788.png

 

Kuzey Güney 69. bölüm son sahneyi hatırlamak için tıklayın

 

Merhamet 9. bölümde Deniz şüphelerinde haklı çıkıyor! İzle!

 

09 NİSAN 2013 SALI REYTİNGLERİ NASILDI? TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin