12 Haziran 2017 Pazartesi reyting sonuçları

Söz mü, İçerde mi, sezon finaliyle Kırgın Çiçekler mi, İsimsizler mi? Ekranlarda Pazartesi gününün galibi hangi dizi oldu?

Volkan Küçükel
13 Haziran 2017 - 10:53
Reyting

Söz mü, İçerde mi, sezon finaliyle Kırgın Çiçekler mi, İsimsizler mi?

Ekranlarda Pazartesi gününün galibi hangi dizi oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE "SÖZ YİNE ZİRVEDE!

Tüm kişilerde Söz ve İçerde arasındaki zirve rekabetinde bu hafta galip çıkan yine Söz oldu. İçerde bu diziyi yakından takip etti.

Sezon finali bölümüyle ekranlara gelen Kırgın Çiçekler istikrarlı ekran grafiğini koruyup üçüncü sırada yer alırken; Kanal D'nin iddialı dizilerinden İsimsizler ise bu hafta bir sıra yükselerek 9. sırada kendine yer buldu.

17-06/13/soz-dizisi-11-bolum-fotograf-star-tv.jpg

'İÇERDE' AB'DE RAKİPSİZ!

Finale yaklaşan Show TV'nin fenomen dizisi İçerde zirvede görmeye alıştığımız AB kategorisinde bir kez daha rakiplerinin oldukça önünde ilk sıradaki yerini aldı.

Söz bu dizinin en yakın takipçisi olurken; Kırgın Çiçekler 5. ve İsimsizler 6. sırada ön grubu takip eden diziler oldular.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Kırgın Çiçekler' 88. bölüm - Kader bıçaklanıyor:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin