13 Reasons Why 2. sezon onayını aldı!

13 Reasons Why ikinci sezon onayını aldı. 2018 senesi içinde Netflix abonelerine sunulacak olan yeni sezon bölümlerinin sayısı ilk sezonda olduğu gibi 13 olacak.

Çok değil yaklaşık bir hafta kadar önce Jay Asher’ın çok satan "Ölmek İçin On Üç Sebep" kitabından Netflix takipçileri için diziye dönüştürülen "13 Reasons Why"ın ikinci sezon onayının eli kulağında olduğunu sizlerle paylaşmıştık.

13 REASON WHY İLE 2018'TE YENİ RANDEVU!

Ve artık resmileşti! 13 Reasons Why 2. sezon onayını aldı.

2018 senesi içinde Netflix abonelerine sunulacak olan yeni sezon bölümlerinin sayısı ilk sezonda olduğu gibi 13 olacak.

İkinci sezonun hikayesi Hannah Baker'ın ölümünün ardından gelen zamanı ele alırken, iyileşme ve toparlanma sürecindeki karakterlerin karmaşık yolculuklarına eşlik edeceğiz.

17-05/08/13-rw.jpg

SON DÖNEMİN POPÜLER DİZİSİ: 13 REASONS WHY

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Selena Gomez'in baş yapımcı olarak yer aldığı dizi, ilk sezonuyla dizi dünyasına hızlı bir giriş yapıp eleştirmenlerden övgüler alırken sosyal medyada ise hızla yayılarak hakkında en çok konuşulan diziler listesinin zirvesine çıkmıştı.

2. SEZONDA DEĞİŞİKLİK!

Dizinin roman adaptasyonunu gerçekleştiren ve yürütücü yapımcı olarak görev yapan Tony ve Pulitzer Prize ödüllü Brian Yorkey yeni sezonda dizi sorumlusu olarak dümenin başına geçecek. Yorkey, ilk sezonda dizi sorumlusu/yürütücü yapımcı olarak görev yapan Diana Son'ın yerine geçmiş oluyor.

17-05/08/13-reasons-why-1494195705.jpg

13 REASONS WHY KONUSU

Genç bir kız Hannah Baker'ın (Katherine Langford) şaşırtıcı intiharının ardından sınıf arkadaşı Clay Jensen'in (Dylan Minnette), onun bu trajik seçiminin üzerindeki gizemi kaldıran kasetler almasıyla gelişen olayları izleyicilere aktaran dizinin oyuncu kadrosunda Kate Walsh, Brian D'Arcy James, Derek Luke, Brandon Flynn, Justin Prentice, Alisha Boe, Christian Navarro ve Tommy Dorfman gibi oyuncular da rol alıyor.

Oscar ödüllü Tom McCarthy'nin (Spotlight) yönetmenliğini, Brian Yorkey'ın (Next to Normal) senaristliğini gerçekleştirdiği dizinin yürütücü yapımcı kadrosunda Selena Gomez, Joy Gorman, Michael Sugar, Steve Golin, Brian Yorkey, Kristel Laiblin ve Mandy Teefey yer alıyor.

"13 Reasons Why" 2. sezon teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin