16 Kasım 2014 Pazar reyting sonuçları!

Hangi dizi ve yapımlar zirvede?

resim yok
17 Kasım 2014 - 12:20
Reyting

Hangi yapım ve diziler zirvede?

Küçük Gelin mi, O Hayat Benim mi, Gönül İşleri mi, Şimdi Onlar Düşünsün mü, Galip Derviş mi, Yetenek Sizsiniz Türkiye mi, Türkiye-Kazakistan karşılaşması mı?


Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu.

İşte reytingler...

Ekranlarda Pazar gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

TÜM KİŞİLERDE ZİRVE DEĞİŞTİ!

Tüm kişilerde sıralamaya bakacak olursak:

Türkiye-Kazakistan 2016 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme karşılaşmasının canlı yayını genel klasmanda zirvede yer alırken; O Hayat Benim ve Küçük Gelin hemen ardından sıralandılar. Böylelikle, O Hayat Benim bu hafta dizi kategorisinde zirvenin değişmesini sağladı.

Show Ana Haber, Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu, Atv Ana Haber, Gönül İşleri ve Yetenek Sizsiniz Türkiye ise bu yapımların ardında sıralanan yapımlar.

TRT 1 'in yeni dizilerinden Şimdi Onlar Düşünsün 17. ve Galip Derviş ise gerileyerek 36. sırada yer aldı.

 

AB'DE LİDER HANGİ YAPIM?

Gönül İşleri alışıldığı üzere bu hafta da dizi kategorisinde ilk sırada! Dizi, genel klasmanda ise Türkiye-Kazakistan 2016 Avrupa Şampiyonası Grup Eleme karşılaşmasının canlı yayınının hemen ardında ikinci sırada. O Hayat Benim bu yapımların yakın takipçisi durumunda.

Galip Derviş bu kategoride daha iyi bir ekran performansıyla 11., Küçük Gelin 25., Şimdi Onlar Düşünsün ise 29. sırada günü tamamladı.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ PAZAR GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin