17 Ekim 2016 Pazartesi reyting sonuçları

İçerde mi, Kırgın Çiçekler mi, Paramparça mı, Hangimiz Sevmedik mi, Rüzgarın Kalbi mi, Babam ve Ailesi mi? Ekranlarda Pazartesi gününün galibi hangi yapım oldu?

Volkan Küçükel
18 Ekim 2016 - 10:30
Reyting

İçerde mi, Kırgın Çiçekler mi, Paramparça mı, Hangimiz Sevmedik mi, Rüzgarın Kalbi mi, Babam ve Ailesi mi?

Ekranlarda Pazartesi gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE 'İÇERDE' BİR KEZ DAHA EN ÇOK İZLENEN DİZİ

Show TV'nin ses getiren yeni dizisi İçerde geçen hafta olduğu gibi bu hafta da listenin en üstünde!

Kırgın Çiçekler ikinci sıradaki yerini korurken, Star TV'nin Paramparça'sı 8. ve Kanal D'nin Babam ve Ailesi 11. sırada yer aldı.

Yeni gününde güçlü rakipleri karşısında ancak 23. sırada kendine yer bulabilen Rüzgarın Kalbi bekleneni verebilmiş gözükmüyor. TRT 1'in Hangimiz Sevmedik'i ise 25. sırada günü tamamladı.

AB'DE 'İÇERDE' YİNE RAKİPSİZ!

İçerde, AB kategorisinde geçen hafta olduğu gibi bu hafta da rakiplerinin oldukça önünde! Babam ve Ailesi yaptığı çıkışla 3. sıraya yükselirken, Kırgın Çiçekler ise 5. sırada yer aldı.

Paramparça bu hafta 9. sıraya yükselip AB kategorisinde bir geri bir ileri istikrarsız grafiğini sürdürürken; Hangimiz Sevmedik birkaç sıra yükselerek 11. sırada günü tamamladı. Rüzgarın Kalbi yeni gününde AB'de de tutunamayarak 28. sırada günü tamamladı.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Kırgın Çiçekler' 56. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin