resim yok
11 Nisan 2013 - 00:00

Başrollerini Tuba Büyüküstün ile İlker Aksum’un paylaştığı 20 Dakika dizisinin yayınlanan bölümünde yapılan hata dikkatli izleyicilerden gözünden kaçmadı.

 

İşte o hata ve ayrıntıları:
 

Hayrete düşürdü

 

Geçtiğimiz günlerde Star TV ekranlarında yayınlanan "20 Dakika" dizisinde bu kadarına da pes dedirtecek bir hata görenleri hayrete düşürdü.

 

Muavin Süreyya


Bir sahnede Muavin Süreyya hapishanede gezerken görülüyor. Ama ekrana yansıyan bir ayrıntıyı izleyicilerin gözünden kaçmıyor.

 

Mikrofon ve kablolar ortada!

Muavin Süreyya’nın arkasından takılan mikrofon ve kablolarının gözüktüğünü anlar ekrana böyle yansıyor.

 



Dizinin fanları sosyal medyada, prodüksiyon ekibini “Muavin Süreyya, sesi gür çıksın diye mi hapishanede mikrofonla dolaşıyor acaba? Bu tarz profesyonel dizi çekimlerinde böyle hata mı olur?  Nasıl gözden kaçar böyle bir şey? Biraz daha dikkat edelim lütfen” sözleriyle eleştirdi.

 

İlk hata değil!


Aynı dizide daha önce de bir mantık hatası yapılmıştı.

Dizide Yağız, ablası ile tartışıp baygınlık geçirmişti. Ablası insülini getirmiş, fakat ucunda iğnesi yoktu.

 

 

SOSYAL MEDYADA EN ÇOK KONUŞULAN DİZİLER! 20 DAKİKA KAÇINCI SIRADA! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin