23 Ağustos 2016 Salı reyting sonuçları

Gülümse Yeter mi, final bölümüyle Şahane Damat mı, Kanıt: Ateş Üstünde mi daha çok izlendi? İşte reytingler...

Volkan Küçükel
24 Ağustos 2016 - 10:53
Reyting

Gülümse Yeter mi, final bölümüyle Şahane Damat mı, Kanıt: Ateş Üstünde mi, haber bültenleri mi, Türk sineması Çalgı Çengi mi?

Ekranlarda Salı gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

'GÜLÜMSE YETER' ZİRVEDEN DÜŞMÜYOR!

Show TV'nin yaz döneminde ekranlara getirmeye başladığı yeni dizilerinden Gülümse Yeter tüm kişilerde bu hafta da zirveyi kimselere kaptırmazken; en yakın takipçileri Atv Ana Haber, final bölümüyle Star TV'nin yaz dizisi Şahane Damat ve Show Ana Haber oldu.

Kanal D'nin Kanıt: Ateş Üstünde'si ise geçen haftaya göre bir sıra yükselerek 9. sırada günü tamamlarken, Fox TV'de ekrana gelen Türk sineması Çalgı Çengi sekizinci sırada kendine yer buldu.

AB'DE ZİRVE AYNI!

Gülümse Yeter, AB kategorisinde Atv Ana Haber ve Show Ana Haber'i geride bırakarak ilk sırada yer alırken; Türk sineması Çalgı Çengi, Fatih Portakal ile Fox Ana Haber ve yabancı sinema Tetikçi bu yapımın takipçileri oldular.

Final bölümüyle Şahane Damat bu kategoride 8. sırada yer alırken, Kanıt: Ateş Üstünde ise 10. sırada günü tamamladı.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

'Gülümse Yeter' 7. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin