25 Haziran 2014 Çarşamba reyting sonuçları!

Hangi diziler zirvede? İşre reytingler...

resim yok
26 Haziran 2014 - 11:46
Reyting

Hangi diziler ve programlar zirvede?

Güzel Köylü mü, Ankara'nın Dikmen'i mi, Not Defteri mi, Ağlatan Dans mı, Hıyanet Sarmalı mı, Çocuklar Duymasın mı, Dünya Kupası karşılaşmaları mı?


İşte günün reytingleri..

Ekranlarda Çarşamba gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

İşte ekranların reyting karnesi...

 

ZİRVEDE HANGİ DİZİ VAR?

Dün akşam tüm kişiler kategorisinde dizi sıralaması şöyle oluştu: Star TV'nin reyting rekorları kıran dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl'ın final yapması ve güçlü kadrosuyla ilk sezonunda ilgi gören Kara Para Aşk'ın sezon finali yapması nedeniyle Çarşamba günleri artık farklı bir tabloyla karşı karşıyayız.

Gizem Karaca'yı ekranlara geri döndüren 'Güzel Köylü' ilk bölümüyle tüm kişiler kategorisinde zirveyi ele geçirdi. Yapım, hem dizi kategorisinde hem de genel klasmanda ilk sırada yer aldı.

Ankara'nın Dikmen'i, Ulan İstanbul (tekrar), Not Defteri, Hıyanet Sarmalı, Arka Sokaklar (tekrar) ve Çocuklar Duymasın bu yapımların takipçisi durumunda olan diziler.

İzlenme oranlarında istenileni veremeyen Ağlatan Dans bu hafta 26. sırada kendine yer bulabildi.

 

AB KATEGORİSİNDE DURUM NASIL?

AB kategorisinde sıralamada benzer bir tablo mevcut: Güzel Köylü, Kim Milyoner Olmak İster, Ekvador-Fransa Dünya Kupası karşılaşması ve Nijerya-Arjantin Dünya Kupası karşılaşması sıralamanın en üstünde yer alan programlar.

Ankara'nın Dikmen'i, Ulan İstanbul (tekrar), Not Defteri, Kaçak Gelinler (tekrar), Çocuklar Duymasın ve Arka Sokaklar (tekrar) ise diğer sıralaları paylaşan diziler oldular.

 

GÜNÜN SIRALAMA TABLOSU

[reklam]

 

BİR ÖNCEKİ ÇARŞAMBA GÜNÜ REYTİNGLERİNİ HATIRLAMAK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin