resim yok
27 Mart 2013 - 00:00

Hangi yapım zirvede? Öyle Bir Geçer Zaman Ki mi, Benim İçin Üzülme mi, Seksenler mi?

Ekranlarda Salı gününün galibi kim oldu? 'Diziler.com' ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Benim İçin Üzülme zirvedeki diziler!

Tüm kişilerde Türkiye-Macaristan milli maçı genel listenin zirvesinde yer alırken dizi kategorisinde Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Benim İçin Üzülme ikilisi sırasıyla zirvede yer aldılar. TRT 1'in sevilen dizisi Seksenler ise bu yapımları takip etti.

AB'de Öyle Bir Geçer Zaman Ki zirvede tek!

AB kategorisinde diziler göz önüne alındığında Öyle Bir Geçer Zaman Ki iddiasını bu hafta da ortaya koydu ve rakiplerine fark attı! Onu takip eden diziler ise şöyle sıralandı: Seksenler, Benim İçin Üzülme, Beni Affet ve İşler Güçler. Fox'un yeni dizisi Bir Aşk Hikayesi 18. sırada kendine yer bulabildi.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zpse6fe2ea4.png

[reklam]

 photo 2_zps572b41b2.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin