28 Ağustos 2016 Pazar reyting sonuçları

Seviyor Seviyor mu, Hayatımın Aşkı mı, Arkadaşlar İyidir mi daha çok izlendi?

Volkan Küçükel
29 Ağustos 2016 - 10:50
Reyting

Seviyor Sevmiyor mu, Hayatımın Aşkı mı, Show TV'nin yenisi Arkadaşlar İyidir mi, haber bültenleri mi, Türk sineması Çılgın Dersane mi?

Ekranlarda Pazar gününün galibi hangi yapım oldu?

Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik.

TÜM KİŞİLERDE 'SEVİYOR SEVMİYOR' ZİRVEYİ SEVDİ!

Atv'nin yaz dönemi dizilerinden Seviyor Sevmiyor bu hafta da zirvede yer alarak son üç haftanın zirvesinde yer almayı başardı ve başarılı bir reyting performansı ortaya koydu.

İlker Ayrık'la Var mısınız Yok musunuz, Show Ana Haber, Kim Milyoner Olmak İster sonraki sıraları paylaşırlarken; Show TV'nin yeni dizisi Arkadaşlar İyidir ilk bölümüyle altıncı sırada yer aldı.

Kanal D'nin Hayatımın Aşkı dizisi sekizinci sırada günü tamamladı.

AB'DE BENZER TABLO

AB kategorisinde izlenme oranlarını daha da yukarıya çeken Seviyor Sevmiyor yine zirvede! Show Ana Haber ve Hayatımın Aşkı sonraki sıraları paylaşıyorlar.

Show TV'nin yenisi Arkadaşlar İyidir 10. ve Kanal D'nin sevilen dizisi Hayatımın Aşkı 11. sırada günü tamamlayan diziler.

Günün detaylı reyting analizi ve ilk 100 sıralaması için tıklayınız: https://www.diziler.com/reyting

Seviyor Sevmiyor 8. Bölüm Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin