resim yok
29 Nisan 2013 - 00:00

Hangi dizi zirvede? Umutsuz Ev Kadınları mı, Farklı Desenler Feride mi, Aşk Emek İster mi, Ali Ayşe'yi Seviyor mu, Bir Erkek Bir Kadın mı? Dünün en çok izlenen yapımları belli oldu. İşte reytingler...

Ekranlarda Pazar gününün galibi kim oldu? Diziler.com ekibi olarak dünün görünümünü sizler için derledik. İşte TNS ölçümlerine göre ekranların reyting karnesi...

Tüm kişilerde Survivor lider, dizi kategorisinde ise sıkı rekabet var!

Survivor ve Ben Bilmem Eşim Bilir isimli yarışma programlarının zirveyi paylaştıkları dün akşam, dizi kategorisine bakıldığında Show TV'nin yeni dizilerinden Aşk Emek İster, STV'nin Farklı Desenler Feride'si ve Fox'un yeni transferi Umutsuz Ev Kadınları yakın aralarla üst sıraları paylaştılar. Ali Ayşe'yi Seviyor ve Bir Erkek Bir Kadın ise genel sıralamada ilk 20'de kendilerine yer bulan diğer yapımlar oldular.

AB sıralamasında dizi kategorisinde Aşk Emek İster ve Umutsuz Ev Kadınları zirvede!

AB grubunda dizi kategorisinde Aşk Emek İster ve Umutsuz Ev Kadınları sırasıyla zirvede yer alırken, Ali Ayşe'yi Seviyor ve Bir Erkek Bir Kadın ikilisi ise bu dizilerin takipçisi oldu. Yalan Dünya (tekrar), Merhamet (tekrar) ve Tatar Ramazan (tekrar) diğer sıraları paylaşan yapımlar oldular.

İşte gecenin ayrıntılı karnesi:

 

 photo 1_zpsc316194d.png [reklam]  photo 2_zps3fe4d923.png

 

27 NİSAN 2013 CUMARTESİ REYTİNG SONUÇLARINI HATIRLAMAK İÇİN TIKLA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin