ABC Family'den iki dizisine yeni sezon onayı geldi!

ABC Family'den iki komedi dizisine yeni sezon onayı geldi...

resim yok
18 Mart 2014 - 16:54
İptal - Onay

ABC Family'den iki komedi dizisine yeni sezon onayı geldi...

Ağırlıklı olarak genç kitleye yönelik yayınlar yapan kablolu televizyon kanalı ABC Family'den gelen haber hangi dizilerin takipçilerini sevindirdi?


İşte detaylar:

 

MELISSA & JOEY VE BABY DADDY

Kanalın komedi dizileri Melissa & Joey ve Baby Daddy için yeni sezonu onayı kararı çıktı.

 

4. SEZONLARIYLA...

Buna göre her iki dizi, 4. sezonlarıyla önümüzdeki sene de ekranlarda olmayı sürdürecek.

ABC Family kanal başkanı Tom Ascheim konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

 

''GÜLDÜRMEYE DEVAM EDECEK''

''Melissa & Joey ve Babd Daddy'nin yeni bölümlerini ekranlara getirmeye devam edeceğimizden dolayı oldukça mutluyuz. Her iki dizi seyircilerimizi yüksek sesle güldürmeye devam edecek.''

 

HER İKİ DİZİNİN SEZONLARI SÜRÜYOR

Melissa & Joey'un üçüncü sezon bölümleri Çarşamba akşamları ABC Family ekranlarına gelmeye devam ediyor. Dizi, 19 Mart Çarşamba akşamı ekranlara gelecek olan 'My Roof, My Rules' isimli bölümle kaldığı yerden devam edecek.[reklam]

Dizide yerel politikacı Mel'in bir aile skandalının ardından yeğenlerinin sorumluluğunu almak zorunda kalması, derhal onlara bir bakıcı bulmak zorunda olması, Joe'nun bir anda aileye katılması ve bu yakışıklı erkeğin bir dadıdan çok daha fazlasına dönüşmesi çerçevesinde gelişen komik olayları ve maceraları izliyoruz.

Baby Daddy de Melissa &Joey gibi Çarşamba akşamları ekranlara geliyor. Üçüncü sezonu devam eden dizi bu hafta 'Go Brit or Go Home' isimli bölümle ekranlarda olacak.

Daniel Berendsen'in (The Nine Lives of Chloe King, Sabrina, The Teenage Witch, Hannah Montana: The Movie) yaratıcısı olduğu dizi; ayrıldığı eski kız arkadaşı tarafından kapısına bırakılan ve babası olduğu kız bebeğini evlatlık vermeyi reddederek büyütmek zorunda kalan Ben Wheeler ismindeki bir adamın yaşadıkları üzerine odaklanıyor.

Ben'in (Jean-Luc Bilodeau) kapıda bulduğu bebeği, annesi Bonnie Wheeler (Melissa Peterman), büyük erkek kardeşi Danny Wheeler (Derek Theler) ve en iyi arkadaşları Tucker Dobbs (Tahj Mowry) ile Riley Perrin'in (Chelsea Kane) yardımlarıyla büyütmeyi seçmesi ekseninde gelişen komik olayları izliyoruz.

 

 

VERONICA MARS'IN YENİ SİNEMA FİLMLERİ GELECEK Mİ? DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin